Recenze Sencor Scooter S71

Elektrická koloběžka je navržena pro pohodlné a efektivní cestování v městském prostředí. Je vybavena výkonným motorem s výkonem 500 W, který umožňuje dosáhnout maximální rychlosti až 25 km/h v režimu SPORT. Pro běžné jízdy je k dispozici režim DRIVE s rychlostí 20 km/h a pro úspornou jízdu režim ECO s rychlostí 10 km/h. Pro chůzi vedle koloběžky je určen režim WALK s rychlostí 6 km/h.

Uživatelský obrázek č. 1Uživatelský obrázek č. 2Uživatelský obrázek č. 3Uživatelský obrázek č. 4

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Elektrokoloběžka Sencor Scooter S71 je podle recenzí spolehlivá a výkonná, s kvalitním odpružením a moderním designem. Její dojezd vyhovuje běžnému použití, ale při plném výkonu může být kratší. Vhodná je pro každodenní jízdu po městě i na horším povrchu.

• Kvalitní odpružení pro pohodlnou jízdu na horším povrchu
  • Silný motor zajišťující svižnou jízdu
  • Moderní design a přehledný LED displej
  • Dobrý dojezd baterie pro běžné použití
  • Stabilní a dobře ovladatelná konstrukce
  • Vyšší hmotnost koloběžky
  • Při plném výkonu může mít kratší dojezd

nuladva19. září 2026

Super, velká spokojenost, mám 110 kg.

Buff22. srpna 2026

Moderní vzhled Příjemná svižná jízda Odpružená obě kola

Koupil jsem Scooter synovi za vízo a udělal mu tím velkou radost. Hned si ji oblíbil a teď na ní vyráží při každé příležitosti. Baví ho ta svižná jízda, moderní provedení a připojenípřes aplikaci k telefonu.

Ivoš21. srpna 2026

Odpružení předního i zadního kola Stabilní jízda - dobře se ovládá Aplikace Sencor HOME

Scooter mi vyhovuje na běžné ježdění po městě. Odpružení obou kol je znát na kostkách i horším asfaltu.Dojezdje solidní, na moje trasy bohatě stačí.

petersor20. srpna 2026

Pohodlná jízda i po horším povrchu Dobře se ovládá Přehledný displej a mobilní aplikace

Používám koloběžku hlavně na kratší cesty po městě a na dojíždění do kanceláře. Koloběžka se dobře ovládá. Výkon motoru je dostačující.

michmartin6414. července 2026

Je to absolutní špička !!! jak výkonově , vzhledově , tak cenově na našem trhu - naprostá senzace !!!

S U P E R !!!

jonathan9. července 2026

silný motor odpružení kol dobrý dojezd baterie

Scooter jsem si koupil na cesty po městě.A nezklamal, rychle se rozjíždí, působí bitelně a díky odpružení je jízda v pohodě i na horším povrchu. Má slušný dojezd, tak nemusím nabíjet po každé jízdě.

lucied.dvorakova23. června 2026

Díky kvalitnímu odpružení je jízda pohodlná i na horším povrchu, moderní design koloběžky, velký Led displej, světla a blinkry krásně svítí, brzdy na předním i zadním kole, jednoduché ovládání, dobrý výkon i výdrž baterie.

Větší hmotnost koloběžky

Celkově jsem velmi spokojená, doporučuji :-)

nemcik332213. června 2026

Rychlá, po otevření jede 36km/h.

Při plném výkonu, mohla mít větší dojezd jinak výborná

valekladislav7. června 2026

Kolobezka je skvela