Funkce
Ohřívání
Madlo
Velikost
Kabeláž
Výrobek funguje podle mých představ. Ale mám pár věcí, které nejsou úplně ok:
1. Velikost PET lahví - v popisku je napsáno kdoví 1,5l lahví a 2l lahví. Takže - 2l se tam vejdou jen na šikmo, takže tak 2-3 ks a už se tam nic jiného nevejde. 1,5l se vejdou na stojáka jen některé (ty nižší) a to tam, kde není ve víku ventilátor. Ten totiž zasahuje pár cm do vnitřního prostoru a tím pádem PET láhav navýšku brání zavření.
2. Zavření víka je na přiklopení a pak lze zajistit víko madlem proti otevření. Nicméně to zajišění víko nepřitáhne k tělu ledničky, takže pokud máte lednici hodně plnou, může zůstat po zavření škvíra, kterou uniká chlad.
3. Kabely - oba kabely jdou odpojit, ale když jsou zapojené, tak překáží madlu. Tak bud sklopíte lednici nadoraz a připojíte kabely - ale bez odpojení kabelů nelze otevřít, nebo madlo skloptíte jen na kalbely. Víko je tím i tak zajišěno, ale není to úplně ok. Hodily by se kabely s koncovkou do L.
Lednička dala cca 14 hodinovou cestu do chorvatska, i s 3 hodinovým odpočinkem (tj. nechladila), ale vše vydrželo studené. Hluk na max výkon v autě slyšet není, kolikrát jsem se ptal, jestli běží. Má diodu, takže je to poznat, jaký režim je zapnutý (teplo x chlad) a jestli běží. V pokoji je na max hlučná, na "eko" témeř slyšet není. Délku kabelů jsem netestoval, mám jí za předními sedadly.