Z mě TOP produk na trhu, neznám lepší přímotop poměr cena výkon vzhled. WIFI funguje skvěle, ideální do garáže na temperování a sledování aktuální teploty.

Žádný klad jsem nenašel.
Pět minut provozu.Po vypnutí a opětovném zapnutí asi po půl hodině nefunkční. Je to čtrnáct dnů co jsem topidlo vrátil.Dodnes mi nepřišlo žádné vyjádření. Špatná komunikace. Už si tady nic nekoupím.Tento obchod nedoporučuji.
Zklamání.Koupeno v Planeu elektro.Špatná volba.
Nebrat.
Zatím vyzkoušen, uvidíme, až budou ,mrazy,,.
Spokojen. Hezký výrobek.
rychlé a účinné topení
ovládání a programování pomocí aplikace přes mobil
velký displej s ukazatelem aktuální teploty
možnost postavit na AL nožky, nebo pověsit na zeď
moderní design
Po vybalení, jsem byl velmi mile překvapen tím, jak skvěle tohle topení vypadá. Rovněž jsem velmi ocenil i způsob ovládání, programování a monitorování teploty přes chytrou aplikaci v telefonu. Díky tomu vidím teplotu v místnosti, nebo mohu topení zapnout třeba po cestě domů z vlaku.
Vyhřeje v období podzimu dvě místnosti v pohodě. Používám ho na chalupě. Mnohem lepší jak "fukary," kdy po jejich vypnutí teplo mizí.