Přímotop Recenze Sencor SCF 4241BK

Recenze Sencor SCF 4241BK

Přímotop Sencor SCF 4241BK vytváří teplo pomocí elektrické energie a rozvádí ho do prostoru pomocí horkého vzduchu. Hodí se pro prostory o velikosti až 55 m³. Příkon přímotopu dosahuje 2000 W. Přístroj nabízí 3 stupně výkonu, což umožňuje uživatelům přizpůsobit teplotu podle svých potřeb.

forfor13. listopadu 2025

hodnotím velmi kladně,rychlá výhřevnost,tichý provoz.Ovládání pomocí apky v mobilu super...

hezké provedení,podsvícený displey kvituji

Haros562. února 2025

3 režimy provozu ECO, Comfort a Antifrost Přehledný LED displej umožňuje snadné ovládání i bez aplikace Ochrana proti přehřátí a zamrznutí Detekce otevřeného okna dálkového ovládání přes aplikaci Sencor HOME

Jako vášnivý chatař jsem hledal způsob, jak si zpříjemnit víkendy na naší chatě, zvláště během chladnějších měsíců. Po dlouhém hledání jsem narazil na topný panel SCF 4240WH a musím říct, že to byla skvělá volba. Jedním z největších přínosů tohoto topného panelu je možnost ovládat jej pomocí aplikace Sencor HOME. Před každým víkendem si mohu zapnout topení již z pohodlí domova, a tak mě při příjezdu na chatu vždy čeká příjemně vyhřátý prostor. Ať už přijíždím v pátek večer nebo v sobotu ráno, nikdy mě nečeká nepříjemné překvapení v podobě studeného interiéru. Navíc v aplikaci vidím, jaká je aktuální teplota v místnosti, kde je topení umístěno.

stefekroman4. prosince 2024

Vše funguje jak má. Spárování s mobilem a WIFI proběhlo na první pokus, topení dle očekávání. Nastavení a ovládání přes mobil je super. Jako každý tepelný spotřebič při zahřívání a chladnutí vydává nějaké zvuky, ale jen chvíli a není to nijak rušivé.

Varianta černý
P.jana9. ledna 2024

Propojeni ovladani s chytrym telefonem, pekny vzhled,tmoznost nastavit termostat na konkretni hidnotu

Zatim kratce v provozu,nemuzu hodnotit