Přímotop Recenze Sencor SCF 3200WH

Recenze Sencor SCF 3200WH

Digitální teplovzdušný konvektor Sencor SCF 3200WH disponuje plynule regulovatelným termostatem se 2 stupni nastavení topného výkonu. Toto mobilní zařízení může být umístěno kdekoliv v domácnosti. .

Registrovaný uživatel12. prosince 2024

Konvertor má moc hezký design.

Ale nastavení individuálního režimu je tak komplikované, že si s tím neporadil nikdo , kdo se o něj pokoušel. Chtěli jsme nastavit, aby radiátor topil každý den, ráno od 6 do 7 hodin. Nebyli jsme schopni se přes x kroků proklikat k tomuto nastavení. Také je neskutečně protivné potvrzení každého kroku pípnutím, které nejde zrušit.

Radiátor doteď stojí nepoužitý v rohu místnosti.

ambros.komuna18. prosince 2023

Hřeje, příkon nepřetěžuje jistič.

Zbytečně složité ovládání.

Zjednodušit ovládání.

Registrovaný uživatel21. září 2022

Bohužel absolutně nepoužitelný, termostat na konvektoru neodpovídá skutečné teplotě v místnosti, takže si přímotop topí, jak chce, vypne se dřív, aniž by požadované teploty v místnosti vůbec dosáhl. Provedení a kvalita spotřebiče příšerná, kolem "displeje" zbytky lepidla, křivé plechy, ostré hrany, působí levně a nekvalitně, reálná hodnota prodejní ceně vůbec neodpovídá. Nespokojenost, u prodejce nyní reklamujeme.

Registrovaný uživatel6. května 2022

výborný výrobek, vyzkoušen a v provozu, doporučuji i ostatním, kdo chce mít stálé teplo za levný provoz a peníz.

doporučuji i ostatním

Registrovaný uživatel28. dubna 2022

Moderní vzhled.

Nepřehledný návod, velmi složité nastavování programu a jednotlivých funkcí.

Raději bych doporučoval koupit méně sofistikovaný produkt.