Přímotop Recenze Sencor SCF 2101BK

Recenze Sencor SCF 2101BK

Vytápění prostřednictvím konvektoru lze pokládat za jedno z nejdostupnějších řešení, které jednou provždy zatočí s nízkými teplotami v interiéru. Mobilní konvektor Sencor SCF 2101BK umí poskytnout topný výkon celých 2000 W. Je vhodný spíše do maloplošných místností v domě, bytě nebo kanceláři a oblibu si získá naprosto pohodlným ovládáním všech praktických funkcí. .

cihal1. prosince 2025

hřeje rychle a dá se nastavit na více možností ohřevu

jarav7. října 2025

Celkem malé, slušný design, malý prostor skoro vytopí.

Špatně nastříkaná barva, tím i ostré hrany, prohlédnuto více kusů na prodejně. To chce doladit!

Jako pojistka zavlažení místnosti vzhledem k výkonu, designu i ceně, poměrně slušné.

kestlerova29. září 2025

Tichý, regulovatelný, místnost vyhřeje. A líbí se mi.

Jsem nadšená

Varianta bílý
Perplexity 238. ledna 2025

nefunguje! 3 ks po sobě nefunkční! obrovská ztráta času a peněz při vyřízování reklamací. už ho nechci ani zadarmo, pořídím si jinou značku

nebrat

Varianta bílý
Registrovaný uživatel24. května 2022

Těleso je lehké a fajn hřeje. I design je OK.

Nastavování pidi dílků (minuty) je špatné. Dále neumím nastavit načasování zapnutí a vypnutí. Návod jsem si přečetla 10× a 10× vyzkoušela. Těleso se nikdy samo nespustilo. Možná je chyba ve mně, možná jsem špatně pochopila. Tuto funkci bych ráda ovládala, zatím nevím, jak zjistit!?

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

Rychle zahreje,udrzuje optimalne teplo; snadna manipulace

cena energie