Káva je slabá

Káva je slabá
Mlýnek na kávu, čerstvě pomletá káva je super
chtěla jsem kávovar podobný předchozímu,
Pro mě nic moc. Jsem zklamaná, protože jsem očekávala trošku něco jiného. Asi ale moje chyba, že jsem si nezjistila více.
Domnívala jsem se, že mohu vařit i jen 1 kávu a zatím tento výrobek moc nevyužívám.
Dnes bych tento výrobek určitě nekoupila. Jsem si vědoma svého pochybení.
Vždy čerstvá káva
Jednoduchá obsluha
Přijatelná cena
S Hezkým designem
Odložení startu na určitou hodinu
Mele málo zrn na porci. Tjn když chci aby káva chutnala opravdu jako káva a ne vymáchané ponožky , musím vždy nastavit 4 porce zrn na 2 porce vody. Kávu máme kvalitní . Tím to není.
Hluk - ale to je nejspíš u všech mlejnkových kávovarů
I když jsem čekala dle super popisu asi něco víc.
Komu vadí hluk a nechce ráno vzbudit děti , nedoporučuji mu žádný kávovar . Ale výhodou je že umí dělat kávu i bez hluku, tjn předem si kávu v obchodě namelu a funguje to pak jako klasický retro překapávač bez hluku. Až na finální pipavej signální zvuk. Ten by měli ztlumit výrobci snad u všech spotřebičů …:-)
Zatím jsme spokojeni
Skvělý kávovar s mlýnkem a časovačem, nemá chybu...
Super překapávač, mohu doporučit .
Jednoduchý na obsluhu, káva výborná a cca 30 minut strojem dohrivana
Zatím jsme nic neobjevili
Pracuje dobře. Jsem spokojený. Od firmy Sencor mám již několik přístrojů a vše OK.
- velký zásobník
- vestavěný mlýnek na zrnkovku
- pěknej design
- praktický tzv. věčný filtr
- rychle se nahřívá
- nedá se nic vytknout
Máme rádi překapávaný kafe a když se nám starý přístroj rozbil, vybíral jsem podle pár podstatných kritérií, mezi ně patřila taky funkce zastavení odkapávání při odejmutí nádoby. Jsme moc spokojeni,káva chutná skvěle..
Mám rád překapávanou kávu a tento přístoj ji vyrábí chutně a automaticky
Chutná káva a pěkná pěna
Super velikost do malého bytu a pěkný design
Vyhovuje mi pákový systém
Velmi praktický kávovar. Skvělá funkce pro mě je časovač, protože si můžu nastavit, kdy chci mít ráno připravenou kávu. Super je i možnost nastavení hrubosti zrn a síly kávy. Dokonce zvládne uvařit i čaj. Další plus je taky hezký design a tichost kávovaru.