Kávovar Recenze Sencor SCE 7000BK

Recenze Sencor SCE 7000BK

Překapávací kávovar Sencor SCE 7000BK disponuje integrovaným mlýnkem na zrnkovou kávu, který zvládne připravit 2 - 12 šálků kávy. Zvládne však připravit kávu i klasicky z mleté. Do integrovaného mlýnku se vejde až 200 g kávových zrn. Otočným voličem nastavíte požadovanou hrubost a na přehledném ovládacím panelu navolíte požadovaný počet šálků.

fonodiova.jaroslava24. července 2025

Káva je slabá

slezakova6724. února 2025

Mlýnek na kávu, čerstvě pomletá káva je super

Registrovaný uživatel22. července 2024

chtěla jsem kávovar podobný předchozímu,

Doskova.L18. května 2024

Pro mě nic moc. Jsem zklamaná, protože jsem očekávala trošku něco jiného. Asi ale moje chyba, že jsem si nezjistila více.

Domnívala jsem se, že mohu vařit i jen 1 kávu a zatím tento výrobek moc nevyužívám.

Dnes bych tento výrobek určitě nekoupila. Jsem si vědoma svého pochybení.

opratkova.diana7. ledna 2024

Vždy čerstvá káva Jednoduchá obsluha Přijatelná cena S Hezkým designem Odložení startu na určitou hodinu

Mele málo zrn na porci. Tjn když chci aby káva chutnala opravdu jako káva a ne vymáchané ponožky , musím vždy nastavit 4 porce zrn na 2 porce vody. Kávu máme kvalitní . Tím to není. Hluk - ale to je nejspíš u všech mlejnkových kávovarů

I když jsem čekala dle super popisu asi něco víc. Komu vadí hluk a nechce ráno vzbudit děti , nedoporučuji mu žádný kávovar . Ale výhodou je že umí dělat kávu i bez hluku, tjn předem si kávu v obchodě namelu a funguje to pak jako klasický retro překapávač bez hluku. Až na finální pipavej signální zvuk. Ten by měli ztlumit výrobci snad u všech spotřebičů …:-) Zatím jsme spokojeni

longerpecky5. ledna 2024

Skvělý kávovar s mlýnkem a časovačem, nemá chybu...

Registrovaný uživatel17. září 2023

Super překapávač, mohu doporučit .

Registrovaný uživatel17. března 2023

Jednoduchý na obsluhu, káva výborná a cca 30 minut strojem dohrivana

Zatím jsme nic neobjevili

Registrovaný uživatel9. března 2023

Pracuje dobře. Jsem spokojený. Od firmy Sencor mám již několik přístrojů a vše OK.

poradenstvimedic7. února 2023

- velký zásobník - vestavěný mlýnek na zrnkovku - pěknej design - praktický tzv. věčný filtr - rychle se nahřívá

- nedá se nic vytknout

Máme rádi překapávaný kafe a když se nám starý přístroj rozbil, vybíral jsem podle pár podstatných kritérií, mezi ně patřila taky funkce zastavení odkapávání při odejmutí nádoby. Jsme moc spokojeni,káva chutná skvěle..

Registrovaný uživatel14. prosince 2022

Mám rád překapávanou kávu a tento přístoj ji vyrábí chutně a automaticky

Josefklapalek4. prosince 2022

Chutná káva a pěkná pěna Super velikost do malého bytu a pěkný design Vyhovuje mi pákový systém

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

Velmi praktický kávovar. Skvělá funkce pro mě je časovač, protože si můžu nastavit, kdy chci mít ráno připravenou kávu. Super je i možnost nastavení hrubosti zrn a síly kávy. Dokonce zvládne uvařit i čaj. Další plus je taky hezký design a tichost kávovaru.