Super oceňuji více možností využití
(2 druhy kapslí a mletá káva)

Super oceňuji více možností využití
(2 druhy kapslí a mletá káva)
zatím funguje a seznamujeme se
Zatím OK
Dva druhy kapslí
Kávové pody i mletá káva
Tišší než minulý kávovar
Nutnost čištění držáků kapslí
První káva není tak horká jak bychom si představovali (druhá a každá další po sobě už je fajn)
PÍPÁNÍ je otravné a nejde vypnout.
Za tu cenu OK, snad vydrží, na první dojem dobrá kvalita.
Skvělý, skladný kávovar, rychle nahřátí, líbí se mi multifunkční volba kapslí, jednoduchý na údržbu, žádné složité čištění, káva je z něho výborná … doporučuji 10/10
Univerzalni pro ruzne druhy kavy
Vyborna chut a plna krema
Snadne ovladani a pekny vzhled
Kavovar je skvely pro kazdeho kdo ma rad kavu jako já. Libi se mi ze umi ruzne druhy kapsli i mletou kavu. Kava z nej chutna vyborne a ma nadhernou kremu. Ovladani je jednoduche a design elegantni.
Cena, kvalita, velikost
Malé rozměry, kompaktní, jednoduché ovládání, použitelné s více druhy kávových kapslí i s mletou kávou, možnost volby množství kávy podle použitých kávových kapslí, rychlé nahřátí a díky vysokému tlaku dobrá kvalita připravené kávy, hlučnost přijatelná jako u obdobných kávovarů, hezký design výrobku.
Umí všechny typy kapslí i mletou kávu.
Skvělý poměr ceny a kvality s elegantním designem.
Kávovar Sencor mě zaujal svou univerzálností, zvládne kapsle i mletou kávu, a to s plnou chutí a rychlou přípravou. Ovládání je jednoduché, zahřátí bleskové a káva má krásnou cremu. Ideální volba pro každého, kdo chce pohodlí a skvělou kávu bez složité údržby.