Kvalitní výsledky měření
Snadné propojení s aplikací v telefonu
Žádné nepozoruji
Váhu jsem koupila na doporučení a produkt splnil mé očekávání.

Kvalitní výsledky měření
Snadné propojení s aplikací v telefonu
Žádné nepozoruji
Váhu jsem koupila na doporučení a produkt splnil mé očekávání.
BMI se zdá poměrně přesné, odchylka je minimální.
V aplikaci naměřené hodnoty jednoduše zobrazené.
Manipulace je jednoduchá
Nevýhodou je složitější propojení více účtů v aplikaci. Je potřeba digitální vzručnost
Celkově jde o praktickou váhu pro běžné domácí použití. Nabízí přehledné zobrazení hodnot a jednoduchou manipulaci. Nevýhodou může být složitější nastavení více účtů v aplikaci.
nejlepší kup, díky této váze sleduji svoje pokroky a to, jak se tělo díky zdravému životnímu stylu mění
Pokud váháte, kupujte. Nebudete litovat!
Zatial som sa len raz vazila, ale uplna spokojnost. Na domace pouzivanie super.
Přesné a spolehlivé výsledky, na které se můžu spolehnout
Jednoduché a intuitivní ovládání bez zbytečných komplikací
Elegantní design a kvalitní zpracování, co mě těší každý den
Váhu od Sencoru používám několikrát týdně a moc mě těší, jak přesně a spolehlivě mi ukazuje výsledky, takže mám jasnou představu o tom, jak se moje váha mění. Ovládání je úplně jednoduché, stačí se postavit a hned se mi zobrazí číslo bez zbytečných tlačítek navíc, což oceňuju hlavně ráno. Design i zpracování působí pěkně a bytelně, takže se mi váha hodí do koupelny i na viditelné místo bez ostychu.
chytré funkce
detailní měření těla
je propojitelná s telefonem
ukazuje starší data
Chtěla jsem si pořídit váhu, která změří víc než jen hmotnost, tak jsem hledala a objevila tuto. Naprosto mi vyhovuje, vše je přehledné, manipulace snadná a uchová i historii pro pravidelnou kontrolu průběhu. Pokud někdo rád cvičí a kontroluje si svalovou hmotu, tak mohu vřele doporučit.
Velký displej čtu i bez brýlí
V aplikaci vidím vývoj a motivuje mě
Měří víc údajů než jen kila
Momentálně řeším menší nadváhu, takže jsem si pořídila tuhle skvělou pomocnici, abych konečně viděla realitu a hlavně pokrok. Nejvíc mě baví velký displej, protože to přečtu hned a nemusím nic lovit nebo hádat. Chytré funkce mi pomáhají sledovat vývoj v čase a díky tomu se tolik nezaseknu na jednom špatném dni. Upřímně mě to motivuje držet se režimu, protože vidím, že malé kroky opravbdu dělají rozdíl.
Váhu jsem si koupila, abych nemusela chodit na pravidelné placené vážení při hubnutí. Je to neskutečně velký pomocník. Nastavení i propojení s aplikací je jednoduché a přehledné, nastavila jsem jednou a od té doby se o nic nemusím starat. Zvážím se a vše hned vidím v aplikaci. Skvělé je, že i když váha stagnuje, na ostatních hodnotách je vidět změna, což velmi pomáhá psychicky při hubnutí. Design je krásný. Doporučuji každému, kdo se stydí chodit na InBody. Tahle investice se opravdu vyplatí.
Stojí za každou korunu!
jde synchronizovat s různými aplikacemi
mimo hmotnost změří i složení těla
část s hodnotami se dá zvednout k úrovni očí
Váha je super, změří v těle co se dá, já se teda zajmám dost o složení tuku v těle a hmotnost a často sleduju i svoje BMI a obsah vody. V zimě jsem vždy vysušená, tak se snažím pít víc. Pomocí historie si i můžu kontrolovat různé výkyvy.
Musím vaze věřit
Vše v poradku a určitě mohu doporučit
Přesnost, rychlost váhy
Máme krátce, tak snad bude vše ok
váží a měří, zdá se že docela obstojně
používání aplikace pro více uživatelů je trochu krkolomné
cena/výkon v pořádku
vzhled
Jednoduchá aplikace
Jednoduché použití
Mnoho informací zjištěných z daného měření
Spokojenost
Kdo se chce něco dozvědět o rozložení tuku a svalu v těle vřele doporučuji.
Dobře měří.
Žádné mínusy.
Proč dávat peníze za měření když to můžu mít doma zadarmo.
Měří komplexní tělesné údaje a posílá data do aplikace
Elegantní design z černého tvrzeného skla vypadá skvěle
Paměť pro dvanáct uživatelů a automatické zapnutí po nástupu
Hledala jsem váhu co mi ukáže víc než jen kila a tahle mě fakt dostala spolehlivým propojením s mobilem. Každé ráno se jen postavím a hned vidím v aplikaci všechny grafy o tuku i svalech což mě neskutečně motivuje na sobě dál makat. Designově je to černé sklo pecka a hodí se mi perfektně do moderní koupelny navíc ji vůbec nemusím zapínat protože reaguje okamžitě na nášlap. Funguje skvěle pro celou naši rodinu a konečně máme detailní přehled o zdraví hezky na jednom místě.
Výborný pomocník při hlídání váhy, a to především pokud Vás zajímá i rozložení tělesné hmotnosti na tuky a svaly. Lehká manipulace a velmi snadné ovládání. Super je aplikace v telefonu, která poskytne super přehledny souhrn získaných informací.
Dobrá koupě.
Měří tělo do nejmenšího detailu.
Všechna data máte přehledně v mobilu.
Skvělý pomocník pro každého, kdo chce mít výsledky pod kontrolou.
Osobní váha SENCOR SBS9102BK je teď moje tajná zbraň ve fitku. Měří snad úplně všechno tuk, svaly, vodu, BMI i to, kolik jste včera zhřešili u večeře. Všechna data se ukládají do aplikace v telefonu, takže hned vidím, jak se moji klienti zlepšují. Je to motivace i kontrola v jednom, a navíc vypadá fakt stylově.
Funguje ok.
Ukládá všechna data do mobilní aplikace a sleduje vývoj váhy.
Má paměť pro více uživatelů a ideální pro celou rodinu.
Nabízí přesné a spolehlivé měření s moderním designem.
Osobní váha SENCOR SBS 9102 mě nadchla svou přesností i moderním designem. Skvělé je, že má paměť pro více uživatelů a dokáže rozpoznat každého automaticky. Všechna měření se přehledně ukládají do aplikace v telefonu, takže mám svůj pokrok stále pod kontrolou. Ideální pomocník pro každého, kdo chce mít přehled o své kondici.