Malé rozměry, dostatečně výkonný

Sencor SAC ST0180C je vhodná pro menší prostory, kde její výkon postačuje a ocení se její přenosnost a dálkové ovládání. Pro větší místnosti však chlazení není dostatečné a bez hadice na odvod tepla je její účinnost výrazně omezená. Někteří uživatelé zmiňují poruchy po krátkém používání, což snižuje celkovou spolehlivost.
Malé rozměry, dostatečně výkonný
Malý příkon elektřiny
Malý výkon chlazení
Malé skladné, ochlazuje, uleví od horka
Neochladí o tolik jak je uváděno,
Klimatizaci nenahradí, ale uleví.
Chladí
Vzhledem tomu, že to ma výměník, který topí,tak navzdory ujištění, že nemusíte mít odtah tepleho vzduchu, MUSÍTE jinak jste si poridili pouze drahý ventilátor,tak jsem doobednal manžetu do okna,za mě klamavá informace
Snad pouze cena a rychlé jednání prodejce
Bez hadice na odvod tepla naprosto nefunkční.S hadicí která odvádí teplo nevychladí na plný výkon za čtyři hodiny místnost 4x4 metry ani o dva stupně.Po dvou použitích přestala svítit kontrolka množství vody a v klimatizaci je slyšet bublání vody.Další funkce jsem raději nezkoušel.
Nejsem spokojen,vše vysvětluje štítek-vyrobeno v Číně.
do menšího bytu 2+kk stačí i bez použití hadice do okna