Chladí dobře,aplikace, časovač, poměrně tichá
Škoda,ze nema vlastní teplomer,neukazuje teplotu v mistnosti,kterou chladim,abych věděla zda mam zapinat nebo ne
Dostačující klima na pokoj v podkrovi

Chladí dobře,aplikace, časovač, poměrně tichá
Dostačující klima na pokoj v podkrovi
Jednoduché ovládání. Výborný výkon v poměru s náklady na provoz. Pěkný design.
Vyšší hlučnost..
Kvalitní výrobek. Určitě mohu doporučit.
Málo peněz hodně muziky
Pekny design.
Snadna instalace
Super aplikace
Hodne hlucna,
Pro pokoj 4x6m dostacujici, ale pomalu vychladi
Vychladi jen pokoj kde stoji
Výkon, velikost, ovládání, mobilní aplikace
Hluk i na tichý nižší výkon
Bydlím v panelovém bytě, okna na jih, V letě je tam nesnesitelné horko. V bytě teplota 29-30°C.
Během krátké doby vychladí místnost na přijatelnou teplotu
trošku hlučnější, ale dá se na to zvyknout a usínám bez problému.
pro bydlení v nájmu vřele doporučuji.
ovládání na dálku přes chytrou apku
jednoduchá instalace i ovládání
3 funkce chladí, větrá, vysušuje
mobilita na kolečkách
tichá a výkonná
V těchto vedrech je to dokonalé řešení jak udělat můj byt obyvatelný. Díky dálkovému ovládání v telefonu, vím kolik stupňů mám v bytě, zapnu klimu z kanceláře a když dorazím dom, byt už je v požadované teplotě. Díky textilnímu rukávu vloženém v okně mi do bytu neprodí zpět vyfukovaný teplý vzduch.
Lehké ovládání, manipulace. Taky výkon velmi dobrý. Rychlé ochlazení místnosti.
Hlučnost, krátká šňůra na zapojení do el., zástrčky. Hadice by mohla být měkčí na manipulaci. Zavěšení do vaku by mohlo být lépe vyřešeno.
Jelikož nemám balkón (klasická klimatizace), pořád lepší než nic. Hodnotím na velmi dobrou. Doporučuji.
Vyhovuje mi velikost a co všechno umi
Zatím ale nezapojeno
Mobilní, dobře chladí, navíc UV-C čištění vzduchu, dálkový ovladač, WiFi - můžu si ochladit byt ještě dřív, než přijdu domů
Krátká flexi hadice
Počkám , až bude horko zatím pozitiva