Nízký odběr
Nižší účinnost, pochopitelná kvůli sníženému příkonu ale i po 14 dnech používání zapáchá v místnosti použitý plast.

Sencor SAC MT7042C je podle recenzí účinná klimatizace pro menší prostory, která rychle vychladí místnost a nabízí užitečné funkce jako časovač a noční režim. Někteří uživatelé však zmiňují, že nezvládá ochladit větší prostory a je hlučná. Pro běžné domácí použití v menších místnostech se jeví jako vhodná volba.
Nízký odběr
Pěkně chladí
Místnost v bytě to nezchladí ani trochu
Vrátila jsem to
Vychladí menší místnost OK; ovládání přes mobil; pro naše účely dostačující
Hlučný
Menší jednotka, lze snadno přenést. Do jedné menší místnosti ok.
chladí skvěle
trochu hlučnější
Malá, na daný prostor výkonná, vše funguje jak má, vychladí v horkých dnech dostatečně.
+ chladí, udrží teplotu v místnosti
+ cena
+ snadná manipulace
- hlučnost
- teplotu v místnosti příiš nesníží, ale udrží
3 funkce ovládání
3 funkce ochlazování, odvlhčování, větrání
Časovač
Noční režim
Snadná instalace
Vše potřebné v balení
Trochu hlučná-dle očekávání.
Dokáže vychladit pokoj 30 m2, má 3 druhy ovládání (dálkový ovladač, mobilní aplikace, přímo na klimatizaci). Má také 3 funkce ochlazování, odvlhčování, větrání. Jsem s touto klimatizací velmi spokojená. Instalace byla velmi snadná zvládla jsem to za 40 min. V balení je vše potřebné k této instalaci. Velmi praktická funkce je také časovač a noční režim. Při nočním režimu klimatizace nesvítí. Časovač se dá nastavit v mobilní aplikaci a také přímo na klimatizaci.
Chladi jak má.
Zatim jsme nedoresili vyvod
Spokojeni
Klimatizace vychladí pokoj během chvíle, uvidíme v létě, až bude větší teplo. Hlučnost je přijatelná. Klimatizace se instaluje celkem snadno, výhodou jsou suché zipy.
Myslím, že bude užitečná v létě, nyní jsme ještě neměli tolik času a nebyly takové tepla. Příjemná, užitečná věc, která nezabere tolik místa.