Klimatizace Recenze Sencor SAC MT1238CH

Recenze Sencor SAC MT1238CH

Sencor SAC MT1238CH je mobilní klimatizace určená pro prostory do velikosti 122 m³. Řadí se do energetické třídy A++ pro chlazení i pro vytápění. Se 44 cm na hloubku, 41 cm na šířku a 77 cm na výšku se jedná o kompaktní jednotku, která se snadno přemisťuje podle potřeby. Hmotnost klimatizace činí 32 kg.

knapp222. června 2025

Super cena/výkon

Registrovaný uživatel23. července 2024

Trochu hlučný i na režim spánku

Registrovaný uživatel19. července 2024

Hrozně hlučná i při nočním režimu , vůbec se při ní nedá spát !

Registrovaný uživatel19. července 2024

připojení na WIFI a možnost ovládání zpřes chytrou apku rychlý nástup chlazení jednoduché připojení a instalace velmi tichý chod ve sleep modu pěkný design chladí, větrá, odvlhčuje automatický chod šála na instalaci výfuku do okna je součástí balení

Dlouho jsem vybíral mobilní klimatizaci do velkého bytu, až jsem zvolil tento model a jsem velmi spokojený, skoro až nadšený, jak dobře funguje i vypadá. To co považuji za velkou přednost je připojení na WIFI a přes aplikaci Sencor možnost ovládání z telefonu prakticky odkud koli.