Klimatizace Recenze Sencor SAC MT1230C

Recenze Sencor SAC MT1230C

Mobilní klimatizace Sencor SAC MT1231C díky svému vysokému výkonu vás dokáže osvěžit i v těch nejpernějších dnech. S přehledem ochladí teplotu v místnosti o rozloze 16-23 m2 a nejen to. Disponuje dalšími dvěma provozy. Provoz odvlhčování zvládne pojmout až 84 l vody za den.

Václav2. července 2024

Zařízení plně funkční, v minulých tropických dnech zajistilo v obýváku příjemnou teplotu. K zařízení dodána sada pro instalaci do okna vč. tří sestavitelných desek s průduchem a umělohmotného komponentu se suchými zipy na utěsnění okna.

poněkud vyšší hlučnost při běhu na nejvyšší výkon, ve dne snesitelná

Klimatizaci jsem zatím používal jen krátkou dobu, ale v tropických dnech a s funkčností jsem spokojen.

Registrovaný uživatel27. září 2023

kratka hadice, dokoupil jsem 6m a je to v pohode

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

cenově dostupný výkonný

moc hlučný, přes noc moc nelze používat bez návodu k použití zabere moc místa

Registrovaný uživatel29. července 2022

Vychladí místnost 3x3 m už za hodinku

Velké

Vychlazení ložnice před spaním ve vedrech před noční...je zcela dostačující. Vychladí a pak jdu spát bez Klimy. U toho bych spát nedokázala. Hluk.

Registrovaný uživatel15. července 2022

Opravdu vychladí uvedené množství m3, a to bylo venku 36 stupňů ve stínu, líbí se mi design, hlučnost nijak neobtěžuje

Ta izolace do okna by měla být širší, do francouzského okna se širším vnitřním parapetem je moc úzká, nejde potom dostatečně otevřít okno a prostrčit ven ten tubus. Snažila jsem se dokoupit nějakou širší izolaci, ale na trhu se zřejmě nic takového nevyskytuje. Tak jsem nakonec sešila dvě izolace dohromady a jsem spokojená. Klimatizace funguje skvěle.

Registrovaný uživatel29. července 2021

Tichý chod. Slušný chladící výkon. Kondenzátem volitelně zvlhčuje vzduch v místnosti, není nutné ho vylívat.

Funguje jak prezentováno. Zatím spokojenost. Slušný poměr cena/užitná hodnota.

Registrovaný uživatel24. července 2021

Zatím funguje bez problémů

Žádné nedostatky nevidím

Registrovaný uživatel10. března 2021

Hodně chladí. Má malou spotřebu. Snadno se ovládá.

Registrovaný uživatel9. března 2021

Velmi dobře chladí. Má kolečka. Dálkové ovládání. Málo hlučná.