Recenze Sencor Paul 3 STM 8970

Kuchyňský robot Sencor Paul 3 STM 8970 je navržen tak, aby splnil širokou škálu potřeb při přípravě pokrmů. Jeho konstrukce s multifunkčním ramenem umožňuje snadnou manipulaci a přizpůsobení různým úkolům v kuchyni. S hmotností 10,5 kg a rozměry 29,5 cm na hloubku, 24,5 cm na šířku a 59,5 cm na výšku, je tento robot stabilní a robustní. Jedním z klíčových prvků tohoto modelu je nerezová mísa s…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Sencor Paul 3 STM 8970 je podle recenzí robustní a výkonný kuchyňský robot s kvalitním kovovým zpracováním a bohatým příslušenstvím. Uživatelé oceňují jeho stabilitu, výkon a intuitivní ovládání. Jedinou výtkou je vyšší hmotnost, která však odpovídá jeho celokovovému provedení.

• Kvalitní a robustní konstrukce z kovu
  • Bohaté příslušenství v balení
  • Výkonný a tichý motor
  • Stabilní při práci na stole
  • Intuitivní a snadné ovládání
  • Dvě velké mísy v balení
  • Vyšší hmotnost

michalatejckova19. června 2026

Velký výkon Velké příslušenství Celokovové tělo a převody Idealní na chleba a dorty Dvě velké mísy v balení

Asi nic snad jen že je těžší,ale je celokovový takže to až tak nevadí

K výkonu super cena a příslušenství báječné ..dvě mísy v balení je velká parada

Uživatelský obrázek č. 1
hana2009chmelarova14. června 2026

Kupovala jsem robot jako dárek, který dosud nebyl předán, ale věřím, že bude maximální spokojenost.

ludmichalkova21. ledna 2026

Zatím jsem toho moc nevyzkoušela, zatím bez problémů

ivet.pivonkova11. ledna 2026

Kupovala jsem to mamince, zatím velká spokojenost

ivca.ml6. ledna 2026

Skvělý pomocník do kuchyně. Je multifunkční a ušetří spoustu času. Je to opravdu masivní a poctivý robot kvalitně vyrobený. Jsem velice spokojená.

richter7323. prosince 2025

Vyborne maka

MaC30. října 2025

splňuje očekávané

vlastimilsmazak28. května 2025

Krásný design, robusní tělo, kvalitní a bohaté příslušenství, dvě nádoby 6l, snadné ovládání, při práci se i při nejvyšší rychlosti nepohybuje po stole a stojí pevně na místě, intuitivní ovládání,

Velice podařený výrobek, se kterým jsem velmi spokojen. Vše funguje jak má, vypadá krásně a vždy se těším na práci s ním.

babacek4510. května 2025

Dobrý pomocník v domácnosti hodně příslušenství

vojtech.nezdara21. dubna 2025

Vše perfektní a kvalitní.

petrsmazik5. prosince 2024

Úžasný stroj, kvalitní materiál, žádný plast, je to kus pořádného železa, metly z nerezu, tichý a výkoný motor, lehké ovládání, hodně příslušenství, za mě super výrobek

Kdo váhá nad koupí, tak můžu jen doporučit