Kuchyňský robot Recenze Sencor Paul 1 STM 7910

Recenze Sencor Paul 1 STM 7910

Kuchyňský robot Sencor Paul 1 STM 7910 je vybaven multifunkčním ramenem a je schopen provádět širokou škálu kuchyňských činností. Robot je vyroben v šedé barvě a jeho konstrukce je robustní a stabilní, díky čemuž se nebojí ani intenzivního každodenního používání. Jeho hmotnost činí 11,5 kg a rozměry jsou 55 cm na hloubku, 42 cm na šířku a 30 cm na výšku. Robot je vybaven výkonným motorem s…

lenka14. dubna 2024

S robotem je opravdu radost vařit a hlavně zadělávat těsto. Usnadňuje práci a výhodou je také to, že je poměrně menší, co se týká délky, takže se lépe umístí na kuchyňskou linku. Pokud si jej pořídíte, uděláte dobře. Budete spokojeni.Lenka

Iho10. dubna 2024

Hodně příslušenství a na první pohled kvalitní

noskova.dasa25. března 2024

velké příslušenství - 2 nádoby na míchání, přijatelná cena, velký výkon, celokovové provedení, relativně malý stroj, který nezabere tolik místa zatím jsem nevyzkoušela všechno příslušenství, jen pečení dortů (ušlehal se sníh i ze 2 vajec, je to malé množství)

krytky na mixér a mlýnek moc dobře nedrží, snad se časem neuvolní úplně

Ivča4. března 2024

Výkonný a kvalitní

Žádné nedostatky jsem nezaznamenala

Jsem s výběrem spokojená, splňuje mé požadavky