Článková baterie Recenze Sencor Lithium CR2032

Recenze Sencor Lithium CR2032

Lithiová baterie Sencor Lithium CR2032 je knoflíkový typ baterie, který nachází široké využití v různých elektronických zařízeních. Díky své kompaktní velikosti a spolehlivosti je vhodná pro zařízení, která vyžadují stabilní a dlouhodobý výkon. Mezi typické aplikace patří například kuchyňské váhy, dálková ovládání, světla na kolech nebo koloběžkách. Baterie má napětí 3 V, což zajišťuje stabilní…

verovan2. prosince 2025

malá a univerzální do řady přístrojů stabilní napětí a dlouhá výdrž spolehlivá i při teplotních výkyvech

Každý měsíc kontroluju, jestli ještě fungují moje drobná zařízení a tahle baterie mě nikdy nezklamala — od naslouchátka po ovladače vždycky bez reptání dělají svou práci a drží dlouho. Oceňuju, jak malé je to „knoflíkové cosi“, které přitom dává stabilní napětí 3 V a zvládne i náročnější podmínky. Použila jsem ji ve váze, dálkovém ovladači a v hodinách a pokaždé fungovala spolehlivě a stabilně. Díky ní už nemusím pořád řešit vybité baterie a klidně mohu zapomenout, že vůbec existuje — dokud zařízení nezačne upozorňovat na výměnu.

tomas.kalfus22. října 2025

Dlouhá vydrž

hrubastranka16. prosince 2024

Jiný neznám

janalisa014. prosince 2024

Téhle knoflíků není nikdy dost

Já jsem spokojena

Registrovaný uživatel12. srpna 2024

koupila jsem omylem, nepotřebuji.