Fén Recenze Sencor Artemiss SHD 9100RS

Recenze Sencor Artemiss SHD 9100RS

Nechte se okouzlit prémiovou péčí, kterou vašim vlasům při vysoušení přinese výkonný fén Sencor SHD 9100RS Artemiss. Fén vás okouzlí nejen svým výkonem, ale také designovým zpracováním, nízkou hmotností a kompaktními rozměry. Opatřen je vysokorychlostním digitálním BLDC motorem, který se postará o spolehlivý provoz s dlouhou životností. Díky němu budou vlasy v porovnání s jinými modely suché o…

Haros5624. dubna 2025

stylový růžový design, který vypadá skvěle tři rychlostní a čtyři teplotní režimy funkce studeného vzduchu pro zafixování účesu Ionizační technologie pro hladké vlasy bez elektrostatického náboje magnetické výměnné trysky (nástavce) výborný poměr cena/výkon

Jsem vážně nadšená z toho, jak rychle mi dokáže vysušit mé dlouhé vlasy. I když mám vlasy spíše jemnější, tak díky několika rychlostním a teplotním režimu dokažu naladit přesně to co potřebuji. A vyměnit magneticky uchycenou trysku je otázka dvou vteřin a je to jednoduché. Jsem s tímhle fénem velmi spokojená.

Registrovaný uživatel22. dubna 2025

Lehký, v porovnání s klasickým fénem opravdu tišší a vlasy jsou vysušené během chviličky. V porovnání s Dyson mnohem levnější.

Přestože je dražší, než klasické fény, koupe vůbec nelituji. Takhle rychle suché vlasy jsem nikdy neměla, a přitom jsem ani nemusela použít nejvyšší stupeň teploty.

pytlikova11. března 2025

Tichý

luci.kuci5. ledna 2025

Úplně luxusní fén

Cernypes 819. prosince 2024

účinná kulma silný fén tři stupně teploty 3 stupně intenzity foukání silný a tichý digitální motor s 10ti letou zárukou pěkný designúčinná kulma

Koupil jsem ženě a je z něj úplně nadšená. Pochvaluje sio jak pohodlně a rychle si s fénem i kulmou upraví vlasy. Mě se zdá, že po zásahu tohoto fénu a kulmy má vlasy bohatší a lesklejší.

Justin Hána22. září 2024

Stylový růžový design, který vypadá skvěle Ionizační technologie pro hladké a bezstatické vlasy Lehký a skládací, ideální na cesty Dva rychlostní a tři teplotní režimy Funkce studeného vzduchu pro zafixování účesu Výborný poměr cena/výkon

Koupil jsem ženě a moc si Fén pochvaluje je krásně lehký a dobře se drží, což oceňuje, protože při delším fénování jí ruce vůbec nebolí. Jeho růžová barva mu dodává moderní a jemný vzhled. Ovládání je jednoduché a přehledné, bez zbytečných komplikací – pár tlačítek a hned vím, co mám zapnout.