Jednoduché ovládání, krásný obraz, dva ovladače, bezproblémová manipulace.

Jednoduché ovládání, krásný obraz, dva ovladače, bezproblémová manipulace.
Obraz i zvuk dobrý
Nejde hlasové ovládání tv
Poměr cena a výkon slušný
Super vzhled, jednoduché ovládání
2 ovladače
Cena/výkon
Pěkný obraz a zvuk
Velice dobrý obraz a zvuk na tak levnou televizi. Instalace jednoduchá a má podobné rozhraní jako LG stejně jako magický ovladač.
Krásné barvy a čistý obraz pro pohodové sledování
Zvukové nastavení přizpůsobím podle obsahu, co zrovna běží
Elegantní design a snadné chytré připojení do aplikací
Televizi Sencor máme doma pár týdnů a hned mě nadchl ten čistý obraz a krásné barvy, které dělají večerní sledování filmů i seriálů příjemnější. Zvuk je dostačující pro běžné použití a líbí se mi, že v menu rychle upravím nastavení tak, aby mi seděl víc basám nebo čistším dialogům podle toho, co právě sleduju. Funkce chytré televize a možnosti připojení mi dávají volnost přeskakovat mezi aplikacemi bez zbytečných komplikací, a celkový design s úzkým rámečkem působí v obýváku elegantně.
Super telka za dobré peníze, krásný obraz, dobrý zvuk
Nevydrží déle než 2 roky a oprava vyjde na 4500 k č.
Kvalitní výrobek za rozumnou cenu
Spokojenost ,funguje bez problémů , kvalitu obrazu zvuku si každý nastaví podle sebe
zatim jsem se úplně s televizorem neseznámila , ale - skvělý obraz i zvuk
nízká cena, 2x ovladač a ten magický je super
tv není zas až takový hit v technických parametrech ale zase ta cena za tv 50"
průměrná tv za nízkou cenu, důležité je že se na ní dá koukat a tak mi neunikne žádné moudré slovo soudruha presidenta, jen ten zvuk, buď soudruh president neumí mluvit nebo se zadrhává tv
Super obraz, rychlá instalace AI funkce, dva ovladače
Krásný obraz. Plynule fungující aplikace. Dobrý zvuk. Úžasný ovladač
Kvalitní obraz
Pro mě složitější nastaveni některých aplikaci
Výborná, doporučuji vřele
Špatně uspořádány ovládač
Mám ji krádce zatím spokojený
Zatím mám TV pouze chvíli, ale jsem spokojená.