Televizor Recenze Sencor 55" LED (55US600TCS)

Recenze Sencor 55" LED (55US600TCS)

Ostřejší než kdy dříve Nová řada televizorů Sencor Vám poskytne ještě kvalitnější prožitek ze sledování filmů, než si dokážete představit. Své oblíbené pořady či filmy si můžete pouštět v ultra vysokém rozlišení UHD (3840 x 2160 bodů) například ze satelitu, z BluRay přehrávače, pomocí integrovaného multimediálního centra nebo prostřednictvím pozemního příjmu budoucnosti ve standardu DVB-T2.

Registrovaný uživatel28. dubna 2020

Nic. Je to prostě šmejd výrobek. Nechápu, jak toto mohlo vzejít na svět. Nekupujte to, pokud nechcete mít nervy z vypínáním TV ze zásuvky.

Registrovaný uživatel25. března 2020

Barvy

Jen potvrdím dva názory, které jsem tu četl 100% pravdivé recenze. Tato TV je naprosto hrozná u mne ty samé problémy

Nekupovat

Registrovaný uživatel19. února 2020

Pěkný obraz.

Dle mého názoru dosti nekvalitní televizor. Po instalaci a asi hodinovém zkoušení funkcí přestaly přepínat programy. Televize se sama od sebe zesílí na max a nejde zeslabit(je to pěkný rachot),takže rychle k zásuvce a vytáhnout kabel.Reakce na dálkový ovladač neuvěřitelně pomalá(cca 5 sekund než se začne něco dít).Obraz se zasekne,zvuk vypne a nic než vypnout ze zásuvky nepomůže.Toto vše se neustále opakuje!

Možná špatný kus,ale Sencor už nikdy více. Včera koupena v Globus Brno,jsem zvědav,jak se k tomu postaví.Původně jsme měli televizi Thomson se spoustou různých funkcí a šlapala 7 roků bez chyby.

Registrovaný uživatel26. ledna 2020

Jediný klad, že má pěkné barvy.

Seká se. Při používání Youtube či Netflixu se často zasekne - zamrzne a konec. Nejde s tím nic udělat, než vystrčit ze zásuvky. Vzhledem k tomu, že ji mám namontovanou na zdi a zásuvku schovanou, je to dost velký problém ji vypojit. Sama se vypíná, několikrát týdně se TV sama vypne - bezdůvodně. Přepínání programů trvá, když to jde dobře cca 7 vteřin, což je v dnešní době neuvěřitelné. Někdy po zmáčknutí tlačítka Channel+ nereaguje, v domnění, že nevíte, zda jste klávesu zmáčkli ji zmáčknete znovu a zase nic - teprve po cca 14 vteřinách se přepne hned o dva programy dál. Info o kanálech - reaguje taky za dost dlouhou odezvu a když už naskočí, nedá vám ani čas si info o filmu přečíst - trvá pouze cca 4 vteřiny. Neumí přehrávat starší fotky JPEG, nevím proč. Připojil jsem proto k TV multimediální centrum - místo černé a šedé barvy na obrazu je barva fialová. Černá = sytá fialová. Odstíny šedé = odstíny fialové. Takže obraz nepoužitelný. Nejde připojit myš ani klávesnici - usb pouze pro vstup médií.

Nekupujte tuto TV , nebo vám sežere nervy. Koupili jsme TV v Globusu, reklamovali ji, přehráli nám Firmware. Ale nic, pořád stejné chování TV. Budeme reklamovat znovu.