Nepřirozené barvy, ať nastavíte, co nastavíte, nepomáhá nic
Plochý zvuk
Prostě laciný šmejd, ale "hloupou" kvalitní TV neseženete, i kdybyste byli ochotni zaplatit 5násobek ceny
Pokud váš senior nezvládá smart TV, doporučuji koupit ovladač One For All URC 7115
Televizi jsem koupila pro 85letou maminku, protože s chytrou televizí Sharp, kterou jsem jí koupila před 2 lety, nebyla spokojená z důvodu složitosti ovladače, kdy si každou chvíli omylem klikla na Netflix nebo Google apod. a pak se neuměla dostat zpátky.
Tehdy jsem jí zároveň koupila ovladač pro seniory, ale ten byl naopak tak primitivní, že neuměl ukazovat nabídku programů, což mamince samozřejmě vadilo.
Po 2 letech trápení jsem se rozhodla za každou cenu sehnat "hloupou" televizi, ale nabídka je omezená. Maminka nechtěla větší, než 80 palců. Takže jsem koupila Sencor a říkala jsem si, že to přece nemůže být tak hrozné. No, může. :-)
Nakonec jsem po poradě s AI mamince koupila ovladač One For All URC 7115, kde jsem jí nastavila zákaz smart funkcí a máme po starostech. Maminka má i nadále tv Sharp s kvalitním obrazem a zvukem a k tomu perfektní ovladač. Jen škoda, že jsem na to nepřišla dřív, mohla jsem si ušetřit finance za televizi, která nám teď leží v krabici v komoře.