tichý
skusím vyměnit za planžetový

tichý
na krku mám problém oholit bez doškrábání
skusím vyměnit za planžetový
Holí rychle díky výkonnému motoru a dvěma režimům.
Plovoucí hlava se pěkně přizpůsobí tváři.
Baterka vydrží až 60 minut.
Působí bytelně a dobře se drží v ruce.
Tenhle pánský holicí strojek jsem koupila manželovi jako dárek k svátku. Měla jsem z toho trochu nervy, aby mu sedl. Nakonec byl nadšený, říkal, že holí hladce a bez zbytečného tahání a že je to pohodlné i na rychlé ranní použití. Líbí se mi, že to působí bytelně a v koupelně nezabírá moc místa. A hlavně mám radost, že dárek opravdu používá a nechválí ho jen ze slušnosti.
Výborně "bere"fousy!
Problematické je snímání pouzdra s frézami s těla "převodovky". Tedy náročnost častého čištění.
- kvalitní ostří, rychlost holení , perfektní pro hladké oholení
- lehký a funkční design, dobře se drží při holení
- dvě rychlosti
- oceňuji výdrž baterie
- možnost holit na mokro tj. gel, pěna
- čištění
- vetší hlučnost
Ideální pro každodenní používaní jak na suché tak i mokré holení, jednoduché používaní, kvalitní a hladké oholení
Kvalita ostří a holící hlavice je dobrá. Při držení v ruce je lehký a pohodlně se ovládá. Jsem spokojen s funkcemi tohoto holícího strojku.
Na konektoru USB, který slouží k nabíjení CHYBÍ krytka. Takže při oplachování holícího strojku pod vodou je vyžadována MAXIMÁLNÍ opatrnost aby nedošlo k namočení nebo natečení vody do konektoru USB, který slouží k nabíjení. Hrozí úraz elektrickým proudem při nabíjení.
Výrobek odpovídá poměru cena / výkon.
nabíjecí, do vody, kvalita
Výdrž až 60 minút na jedno nabitie.
3D flexibilné hlavy pre hladké oholenie.
Možnosť mokrého aj suchého použitia.
Holiaci strojček Senkor ma prekvapil tichou prevádzkou a precíznym holením. Dokonale sa prispôsobí tvári a zanechá pokožku hladkú bez podráždenia. Možnosť mokrého aj suchého holenia robí z neho univerzálneho pomocníka pre každý deň. Elegantný dizajn a dlhá výdrž batérie sú len čerešničkou na torte.
Tichy provoz ktery nerusi
Pohodlne drzeni v ruce
Snadna udrzba a cisteni
Ppouzivam holici strojek Sencor uz nejaky cas. Jsem zvykly si vyholovat jen cast vousu a tenhle strojek to zvlada presne a rychle. Je tichy takze nerusi ani rano kdyz se holim. Skvele mi padne do ruky a vyborne se cisti coz opravdu ocenuji. Za me spokojenost a dobra volba.