Televizor Recenze Sencor 40" LED (SLE 40FS702TCS)

Recenze Sencor 40" LED (SLE 40FS702TCS)

Televizor Sencor 40" LED (SLE 40FS702TCS) je moderní televizní přístroj s LED technologií a úhlopříčkou displeje 100 cm. Televizor je vybaven Full HD rozlišením 1920 x 1080 bodů, což zaručuje ostrý a detailní obraz. Obnovovací frekvence 60 Hz zajišťuje plynulý pohyb obrazu bez rozmazání. Tento model je vybaven operačním systémem VIDAA, který umožňuje přístup k široké škále aplikací a online…

lenkahoranova1. ledna 2025

Pěkná cena, zatím jsem spokojená

mirek.504. prosince 2024

Snadná obsluha , nízká cena.

haloun.milos29. února 2024

z prostorových důvodů,dle umístění jsem potřeboval tento rozměr a sencor je celkem značka řekl bych,že nemá výrazně vynikající vlastnosti produkt je využíván denně

očekávání vzhledem k ceně v podstatě nebylo jiný operační systém než lg či samsung,při sledování z jiného než přímého směru je obraz velmi "zkreslený",ale hlavní nedostatek vidím ve velmi malém dálkovém ovladači

v poměru cena-výkon za mě dobrý

NeumanosA30. ledna 2024

Velká spokojenost. Jednoduché ovládání

Oleksandr5. ledna 2024

Nejlevnější nejlepší nejspolehlivější vše funguje jak má doporučuji ostatním rychle dodaní zboží 5 hvězdiček