Recenze Sencor 3CAM 4K60WRD

Sportovní kamera Sencor 3CAM 4K60WRD dokáže natáčet videa ve vysokém rozlišení až 5K při 30 snímcích za sekundu pomocí výkonného čipsetu iCatch V39. Ostrého a vyváženého obrazu docílí pomocí CMOS Sony 576 senzoru a šestivrstvé skleněné čočky. Voděodolné pouzdro, se kterým můžete natáčet pod vodou až do 30 metrů, lze využít pro všechny aktivity ve vodě nebo při nepříznivém počasí. Na 2" zadním a…

hadacv26. května 2026

Levný

Hrozná kvalita

Nekupovat

Adam25. února 2026

Obsah balení je fakt nálož všeho možnýho Totálně smooth stabilizace co zachrání každej záběr Dva displeje pro easy kontrolu při natáčení vlogů

Tahle kamerka je total game changer pro můj content, točí fakt mega ostře a ty barvy jsou úplně top. Nejvíc miluju ten přední displej, takže si vždycky checknu, jestli vypadám ve videu cute a mám správný úhel. Upřímně, za ty prachy je to pro mě jasný must-have na každou tripovačku.

Radim23. února 2026

Poměrně dobrá videa, včetně natáčení při horších světelných podmínkách

Ne úplně hezké fotografie

Ještě celkem dobrý poměr cena / kvalita. Pokud kameru chcete jako obrazový záznamník bez velkých nároků, vyhoví.

Tom31. ledna 2026

natáčí to pěkná videa točí dobře i pod vodou má to i dálkové ovládání

Mě se kamera moc líbí, točí dobře a bez roztřesení obrazu nebo rozmazání. Oceňuju možnost pouzdra a točení i pod vodou. Další fajn věcička je dálkový ovládání, takže pecka.