Interkom na motorku Recenze SENA SMH5 Bluetooth handsfree headseat 2 ks

Recenze SENA SMH5 Bluetooth handsfree headseat 2 ks

Headset SENA SMH5 je speciálně navržený pro motocykl, se kterým díky Bluetooth technologii můžete například komunikovat s druhým headsetem díky použití Universal Intercom protokolu až do vzdálenosti 400 metrů, ovládat handsfree mobilní telefon (díky hlasovým příkazům v AJ), přijímat pokyny z navigace a nebo třeba poslouchat oblíbenou hudbu. Headset je určen k montáži na přilbu, díky dvěma typům…

Registrovaný uživatel16. září 2023

čistý zvuk ,žádný windnoise, +- 400m dosah dobrá výdrž baterie

Nelze spojit více než 2 sety mám 3 a přepínání je peklo opravdu nepoužitelné.

dobrý set ale jen pro 2 komunikující.

Registrovaný uživatel20. srpna 2022

pomer cena-vykon. je to asi dost univerzalne do roznych prilieb. Skusali sme to zatial len raz, ale fungovalo to dobre. Aj vo vetre.

Trosku zlozitejsie parovanie a stalo sa mi, ze mi pustilo spotify, ked som pouzil telefon. Ale mohla to byt aj moja chyba.

Osobne sa mi to zatial paci. Funguje ako ma, robi to co ma. Komunikacia za jazdy dobra. Rozumiet je dobre. V uzavretych prilbach to je asi este lepsie. Osobne by som kupil, vlastne aj kupim , este raz.

Registrovaný uživatel6. června 2022

Jednoduché nastavení Malé rozměry Výborný poměr Cena + výkon

Výborná sada pro komunikaci mezi řidičem a spolujezdcem (propojení mezi více zařízeními jsem zatím nezkoušel). Ovládání je pohodlné i v rukavicích a sada obsahuje dostatek příslušenství k montáži na různé helmy. Výdrž baterky i na delší cesty v pořádku. Zvuk není úplně ideální, ale pro komunikaci je to v pořádku, nejsem příznivcem poslechu hudby za jízdy, ale při vyzkoušení kvalita nebyla nic moc. Výhodou je i relativně malý rozměr a váha zařízení.

Registrovaný uživatel3. října 2021

Kvalitní výrobek.