Velmi rychle rostoucí rostlina. Konzumují se mladé listy s vysokým obsahem minerálů a vody. Jsou vhodné do zeleninových salátů, jako koření do polévek nebo k masu. Po vykvetení listy dostávají ostrou chuť. Můžete používat jako špenát. Vyséváme přímo na stanoviště v dubnu až srpnu do sponu 20–25 x 4 cm. Sklízíme od května do října.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 84%
Hodnocení: 84%
5 recenzí
5
3x
4
1x
3
0x
2
1x
1
0x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
zdena.topinkova26. února 2025
Hodnocení: 100%
Naseji až na jaro, ale šrucha je skvělá do salátů .
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel8. května 2019
Hodnocení: 40%
zřejmě jen,že je léčivá a možná ji použiji k vaření,což jsem se dozvěděl až letos.
Objevila se mě na zahradě asi před 7 lety a nemůžu se ji zbavit.Stačí,když při likvidaci upadne jen lísteček a ten vám zakoření také.Pro mne je tato rostlina plevel.