Super. Bazalka uz roste v parníku.

SEMO Lettuce Leaf Bazalka pravá je podle recenzí velmi kvalitní produkt s vysokou klíčivostí semen a vynikající chutí. Uživatelé oceňují velké a křehké listy i příznivou cenu. Jedinou výtkou je nutnost chránit rostliny před škodlivým hmyzem, což je však běžná péče u většiny zahradních plodin.
Super. Bazalka uz roste v parníku.
Budu vysevat, tak jsem zvedava, jak chutna
Semena vyklíčila, ale z důvodu malé plochy v truhlíku je bazalka hustě zaseta a je nízká
Je třeba chránit před škodlivým hmyzem
Má se k světu
Dobré koření
Dobré semeno
S touto značkou jsem celkově už tak velmi spokojená, ale s bazalkou jsem přímo mimořádně spokojená protože zde je klíčivost možná i 100%! Vylezla mi snad všechna semínka co jsem zasadila a to byla přibližně jen půlka balíčku a tak za opravdu minimální cenu mám plný květináč bazalky, je to opravdu radost! Za tu cenu je to skoro zadarmo, stačí jen trocha péče a výsledek je úžasný. Doporučuji!
Klíčivost perfektní, velmi kvalitní semínka, doporučuji!
Velmi dobré zkušenosti, vynikající chuť, velké křehké listy. Dáváme pod maso,do salátů na pizzu