Recenze SEFIS MS-050406

Držák na mobilní telefon SEFIS MS-050406 je odolný a praktický pomocník pro všechny, kteří potřebují mít svůj telefon stále po ruce. Tento držák je vyroben z odolného plastu a je doplněn gumovou vložkou, která zajišťuje bezpečné uchycení telefonu. Držák je navržen tak, aby byl vhodný pro uchycení na řídítka nebo rám o průměru 22 mm a 25 mm. To z něj dělá ideálního společníka pro všechny, kteří…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Držák SEFIS MS-050406 je chválený pro svou robustní konstrukci a schopnost držet i těžké telefony. Uživatelé oceňují jednoduchou montáž a nastavitelnost, ale někteří zmiňují obavy z plastového provedení. Celkově produkt splňuje požadavky na spolehlivost a funkčnost.

• Robustní konstrukce
  • Dobře drží i těžké telefony
  • Jednoduché nastavení do požadované polohy
  • Pojistka proti krádeži
  • Jednoduchá montáž a manipulace
  • Občasné stisknutí postranních tlačítek telefonu
  • Chybějící adaptér na ukotvení k zrcátku
  • Plastové provedení může vyvolávat obavy o trvanlivost
  • Nemá rychlodobíjení

robert.v.hofman24. července 2026

Univerzální

dufeka23. července 2026

Jednoduchý, dobře nezastavitelný. Dobře drží.

Celý z plastu

Velice dobře drží telefon. Jen nevím za jak dlouho plast zestárne. Uvidíme.

j.strop23. července 2026

Hodně povedený držák telefonu. Jednoduchá montáž. Telefon v něm skvěle drží.

vordapohodli7. července 2026

vše sedí jak má

roman.tesarik10. května 2026

Dobře přimontovatelný, splňuje mé požadavky !

petrgeap23. listopadu 2024

Masívní, dobře drží na řídítkách i dost těžeký mobil (ARMOR 18T), Pojistka proti krádež, solidní provedení.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2024

jednoduše nastavitelný dobrá kvalita jednoduchá manipulace

Registrovaný uživatel7. srpna 2024

+robustní konstrukce +při vyšších rychlostech na motorce se neklepe + dobré utažení držáku +držák se dá nastavit jak člověk zrovinka potřebuje(vodorovně/svisle) +nemusím ho pořád sundávat z motorky, má pojistku proti nenechavcům

-v balení měl být adaptér na ukotvení k zrcátku, chtěl jsem to vyzkoušet, buď ten adaptérek co tam byl zkoušeli na kole s menším průměrem závitu, nebo jsem měl v balení prostě špatný kus. -občas se mi stane že, packy po stranách držáku zmáčknou postranní tlačítko telefonu, ale jde jen o zvyk. -nemá rychlodobíjení, ale já mám stejně na motorce USB konektory tak si telefon připojím kabelem

Koupil jsem ho z důvodu mého abnormálně velkého telefonu, konkrétně Doogee S 110 což je celkem brutálně těžká cihla. Pasuje tam na maximální nastavení držáku. Vřele doporučuji, držák je robustní a telefon drží fakt dobře Koupil bych znova

michal.kijonka31. května 2024

Poměr výkon cena výborný