Recenze SEFIS Indoor Basic

Indoor Basic je krycí plachta na motocykl od značky M-Style. Jedná se o prodyšnou plachtu chránící motocykl před prachem a nečistotami. Vhodná je pro parkování na krytých parkovištích, v garážích a dílnách. Má elastický prošívaný lem po celém obvodu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

SEFIS Indoor Basic plachta na motorová vozidla nabízí za svou cenu překvapivě kvalitní materiál a správnou velikost pro různé typy motorek. Někteří zákazníci však upozorňují na nedostatečnou odolnost proti silnému větru a občasné problémy s doručením. Pro běžné použití v garáži je plachta vyhovující, ale pro venkovní použití je třeba zvážit její odolnost.

• Kvalitní a pevný materiál vzhledem k ceně
  • Správná velikost pro daný typ motorky
  • Schová i větší motocykly s příslušenstvím
  • Vhodná pro zakrytí v garáži
  • Roztrhla se při silnějším větru
  • Kvalita materiálu je zpochybněna
  • Plachta dorazila mokrá v obalu

ondrejskola627. listopadu 2025

Roztrhla se v okach pri prvnim silnějším větru!!

Lukáš Hauke8. ledna 2025

Plachta absolutně super, objednávám další!

Varianta XL
Registrovaný uživatel25. listopadu 2024

Do garáže na zakrytí super.....

Až na to že, plachta byla v uzavřeném obalu úplně mokrá a musel jsem ji usušit tak vše v pohodě....

Varianta XL
legeza.radek30. června 2024

Schová VT1100 i s kufrem a brašnama, takže jsem dostal přesně to co jsem chtěl....

Vašek29. června 2024

Správná velikost

Kvalita

east197429. dubna 2024

Super plachta přes celou motorku za pár korun stala 500 Kč i z dopravou

t.uhlar20. dubna 2024

Překvapila mě za ty peníze kvalita výrobku, čekal jsem spíše tenčí plachtu, ale vypadá to na docela kvalitní a pevný materiál v porovnání s cenou, velikost hezky sedla na daný typ motorky, prostě vše v pořádku.