Recenze SEFIS C18 MS-050147 přepravní moto stojan

Recenze SEFIS C18 MS-050147 přepravní moto stojan

SEFIS C18 je přepravní stojan určený pro bezpečnou přepravu nebo parkování vašeho motocyklu nebo skútru. Má nastavitelnou velikost pro kola 12-21″ v průměru o šířce 100-130 mm. Stojan je opatřen bezpečnostním pinem, který slouží jako pojistka proti nechtěnému uvolnění. Má gumové adaptéry a polštářky proti poškrábání podlahy.

marek.hrdlicka10. března 2025

Kvalita, rozumná cena

kindrat16. února 2025

Masivní, stabilní, ihned po tom co dorazil, použitý pro přepravu moto, cca 100 km v náklaďáku, bez problému, teď použitý na stání v garáži, také v pohodě, a mimo to za velmi slušnou cenu.

neoral.vaclav17. ledna 2025

Je to přesně to, co jsem potřeboval

k.z.cz18. prosince 2024

Kvalitní stojan za skvělou cenu.

Registrovaný uživatel28. srpna 2024

Hledal jsem jednoduchý stojan a našel jsem ho

zzkm29. června 2024

Dobře drží

marik.libor30. dubna 2024

Provedení, přesnost výrobku, povrchová úprava, balení

adam13. března 2024

Kvalitativne je to dobry stojan se čtyřmi body pro uchyceni do podlahy a zaroveň přední kolébka netrčí před přední nožičky, což je výhoda když stojan opřete oproti zdi nebo čelu dodávky.

Přední kolébka je docela široce rozevřená, takže opravdu to je pro pneumatiky od 100mm. Pokud tam chcete dát moto co ma vysoke špunty offroad, co jsou 90, tak to držet nebude a i ta stovka bude držet na nich tak tak. Můžete to vyřešit nějakým podomácku vyrobeným insertem v případě, že budete přepravovat jednou za čas nějaké enduro. pokud však enduro je vaše primární moto, tak to chce určitě něco jiného.

honza6. března 2024

Za tuto cenu velmi kvalitní výrobek