Recenze Sedací souprava Dubai 3 + 1 + 1

Sedací souprava Dubai 3 + 1 + 1 je praktickým a stylovým doplňkem do každého obývacího pokoje. Tato souprava se skládá ze třímístného sedáku a dvou samostatných křesel. Její barva je hnědá, což je neutrální odstín, který se snadno kombinuje s různými styly interiéru. Materiál, ze kterého je souprava vyrobena, je čalouněný polyester.
Porovnat ceny 35 970 Kč

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Sedací souprava Dubai 3 + 1 + 1 je podle recenzí pohodlná, kvalitně zpracovaná a vizuálně líbivá. Uživatelé oceňují možnost rozložení pohovky na dvojlůžko. V recenzích se neobjevily žádné zásadní stížnosti na produkt samotný, což naznačuje spokojenost s jeho vlastnostmi.

• Pohodlné sezení
  • Kvalitní zpracování
  • Možnost rozložení pohovky na dvojlůžko
  • Líbivý a klasický vzhled
  • Příjemná na dotyk
  • Neobjevily se žádné zásadní stížnosti na produkt

Libor Hlaváček26. dubna 2026

Sedačka se mi moc líbila a sledoval jsem tudíž její cenu, která bylaněkolik dní 31900,- Kč, pak mě udivilo, že po slevě z cca 42000,- Kč je zlevněna na 36900,- Kč. Tak to nechápu a je to snad i porušení zákona. Tak jsem napsal recenzi na stránky firmy a samozřejmně se tam recenze vůbec neobjevila. I přesto, že se mi sedačka líbí, tak nemám chuť s takovým obchodním partnerem obchodovat.

Je to velké sklamání.

Jiří9. dubna 2025

Dlouho jsme vybírali sedačku,ale tato se nám jevila,že by jsme s ní mohli být spokojeni a tak jsme jí objednali.Zatím ještě na ní čekáme.

Zatím nemůžeme hodnotit ale věříme ,že zápory nebudou žádné.

Velká spokojenost s tel. hovorem s panem STEJSKALEM,je to velice ochotný pán.

cpele5. prosince 2024

Pohodlná, rozkládací, příjemná na dotyk

Velmi spokojen

kult.i30. října 2024

Pohodlná, nemá chybu.

Registrovaný uživatel24. července 2023

Souprava je pěkná a pohodlná.

Zápory jsem zatím žádné neobjevila.

Registrovaný uživatel7. dubna 2023

Hezká, pohodlná , líbivá.

Registrovaný uživatel24. března 2023

Moc pěkné zpracování, překonalo to mé představy

Registrovaný uživatel24. prosince 2022

Tento produkt mne zaujal svojí robustností, klasickým vzhledem a možností jednoduchého systému rozložení pohovky na dvojlůžko.

Prozatím je to opravdu velmi krátká doba používání, tedy nelze objektivně tuto sedací soupravu hodnotit jak z hlediska kladů, tak i záporů.

Doporučuji ke koupi.