Recenze Schwegler Ochrana budek proti kočkám 70 cm

Šikovná pomůcka Schwegler brání útoku kočkám a kunám vylézt k ptákům hnízdící v budce nebo hnízdě na stromě případně ke krmítku. Samostatné dílky se snadno provlékají jako řetěz, až dosáhnou délky nutné k obtočení stromu. Balení postačuje pro obvod stromu až 70 cm. Jednotlivé dílky jde spojovat a odpojovat, takže je možno použít i na více tenčích stromů.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Ochrana budek proti kočkám Schwegler je podle většiny recenzí účinná a snadno sestavitelná. Zabrání kočkám v přístupu k hnízdům a stromům, což chrání ptáky i zvířata. Ojediněle se však objevují případy, kdy kočka překážku překonala, což je třeba zohlednit při instalaci.

• Účinná ochrana proti kočkám
  • Snadné sestavení a instalace
  • Zabrání kočkám vylézt na strom
  • Chrání ptáky i zvířata v nouzi
  • U některých koček překážku překonala

lucy.mouckova27. června 2026

Dobrý nápad

burianekj813. listopadu 2024

Nevím, mám to instalované krátce.

Registrovaný uživatel29. července 2024

kočka překážku překonala

Registrovaný uživatel16. října 2023

Kocour zábranu opravdu nepřeleze, takže doporučuji i jako ochranu zvířátka, pokud jako u nás hrozí, že vyleze na vysoký strom a pak nemůže dolů a hrozí, že si pádem natluče.

Produkt kočce skutečně zabrání vylézt na strom. Plastové koncovky sice musíte nasadit sami, nejsou nasazené z výroby, ale jde to celkem rychle, stejně jako složení jednotlivých dílů dohromady, abyste vytvořili potřebnou délku.

Registrovaný uživatel13. května 2023

S vyrobkem jsem spokojena.nase kocka se nedostane na hnizdo divokych holubu.

Registrovaný uživatel10. května 2023

Lehké sestavení i umístění

Registrovaný uživatel6. dubna 2023

Je to nejlepší ochrana ptáčků, jsem ráda že jsem si tento výrobek koupila.