Používám opakovaně už několik let, skvělé

Používám opakovaně už několik let, skvělé
perfetktě,dle mne,drží na asfaltu.dlouhá životnost
Výborně drží a vede stopu za všech podmínek.
Pomalejší.
Uspokojivý poměr cena / výkon.
Parádně odvaluje, tichý, ideální na bezdušové provedení. Nahození ok. Drží tlak.
Za ty peníze super,
Kupují podruhé
Moc dlouho nevydrží.
Dostačující, drží pěkně.
Super jede
výborné, spokojenost
Dobře sedí v terénu, malá hlučnost na asfaltu. Mohu jen doporučit.
Na XC full dobrý
Za sucha a mírného mokra plně dostačující, samozřejmě do většího bláta to není
Drží stopu , krásný odval ... spokojenost
Měl sem ho už před rokem a spokojenost
Cena, snadná montáž
Funguje v terenu5jak má
Lehký, na bezduše funguje skvěle - nahození snadné a tlak drží i bez tmelu, cena přívětivá.
Skvělý plášť za rozumné peníze.
Používám na XC hardtailu už 2. rokem.
Má malý valivý odpor.
Dobře drží i za mokra.
Velká výdrž
Na předek ideální plášť
Dobře drží
Najezdím dost, převážně lesní cesty, prostě terén
Za dobrou cenu kvalitní matroš!
Super rychlý plast
Podlehl jsem reklamě, že je to bomba pro přední kolo. Čekal jsem tedy, že budedobře odvalovat a bude držet v zatáčkách.
Malé boční vedení, nedrží v zatáčkách ani na suchu, ani na mokru. Kam se hrabe na Ralpha.
Vzhledem k tomu, že je avizovaný jako plášť pro přední kolo k zadnímu Racing Ralphu, očekával jsem lepší vedení v zatáčkách. Protože jsem ho přezul po Ralphovi a vyjel, hned jsem porovnával. A objevil nedostatky. Při první jízdě jsem cítil podkluzy do stran na tvrdu (šotolině i písku) v koleji i v zatáčkách a při první zatáčce na vlhku jsem lehl. Od té doby mu nevěřím a musím jet opatrněji. Nevím, jestli ho raději nevyměním zase za Ralpha.. Možná hu přezuju dozadu.