Plášť na kolo Recenze Schwalbe Marathon Plus Tour Smart Guard drát 26'' x 2,00'' RT reflexní pruh

Všestranný plášť Marathon Plus Tour Smart Guard pro horské kolo je použitelný do jakéhokoli terénu nebo na zpevněné cesty.

Zdeněk11. února 2025

Vynikající ochrana proti defektům, univerzální vzorek na silnice i na lesní a polní cesty.

Bezkonkurenčně nejlepší pneumatika pro cykloturistiku. Jednoznačně nejlepší, na jakých jsem kdy jezdil. Používám je už 5 let. Vynikající ochrana proti defektům, nejlepší, jaká existuje. To mnohonásobně vykompenzuje tu skutečnost, že je pneumatika těžší. Navíc vzorek je koncipovaný tak, že po asfaltu i po dobrých cestách jede výborně, osobně mám pocit, že ještě lépe, než úplně hladký Schwalbe Marathon Plus, na kterém jsem jezdil předtím. A přitom je vzorek úplně v pohodě i na lesních a polních cestách. Jednoznačně doporučuji, opravdu super pneumatiky.

Jiří25. ledna 2024

Na tento plášť je 100% spolehnutí.

Registrovaný uživatel10. května 2023

bezpečnost provozu, ochrana před píchnutím...

větší váha

jistota v provozu je pro naše použití důležitější než váha...

Registrovaný uživatel4. listopadu 2022

odolnost voči defektu, vydrz vzorku plasta

Registrovaný uživatel15. září 2022

Dobrý, vyslapnuty i kopec, který jindy chodím pěšky

Registrovaný uživatel22. února 2022

Dlouhá životnost pláště Na elektrokolo ideální

Není pro uživatele kteří šetří každý gram

Spokojenost, opakovaný nákup stejného zboží - najeto cca 45.000 km

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

..zatím dobrý

nejezdí to samo :-)

Registrovaný uživatel5. dubna 2021

Skutečně odolné. Jízdní vlastnosti skvělé.

Trochu těžké.