Rychlost
Pevnost
Cena
Váha
Velmi dobrý poměr cena/výkon.

Plášť Schwalbe Marathon Plus Tour Reflex je chválen pro svou odolnost, dlouhou životnost a spolehlivost na různých površích. Většina uživatelů oceňuje jeho schopnost držet na silnici i v terénu a tichý chod. Jediná výrazná výtka se týká nestability a šišatosti, která se však objevila pouze v jedné recenzi.
Rychlost
Pevnost
Cena
Váha
Velmi dobrý poměr cena/výkon.
Úplná katastrofa,kolo na těchto pláštích pluje po vozovce a ještě k tomu jsou pláště šišaté, takže nahoru dolů. Nepomohlo ani několikrát znovu usadit do ráfku a změny tlaků. Absolutně nedoporučuji,oproti Schwalbe Huricane hrůza.
Cca 500km. Ještě jsem nepíchl.
Neskutečná životnost. Najeto 7000km a stále se dá jezdit,
Kdo koupí opravdu se to vyplatí.Bez jediného defektu.
Kilometrový výkon a odolnost proti průrazu
Viz klady
Tichý chod, dobře sedí i na mokré silnici. Vyzkoušeno pouze na silnici a v lehkém terénu a naprostá spokojenost.
Velmi dobrý plášť, doporučuji všem, kdo jezdí převážně na silnici a v lehkém terénu.
Skvělé pláště jezdím na nich několik let a ještě jsem neměl defekt najedí ročně 4000-5000km
dobře mi sedí na silnici i v terénu s crossovým kolem se kterým jezdívám každý víkend několik desítek km
vybráno pro elektrokolo, zatím bez připomínek
Tiché a měkké, parádní vzorek
Doufám že vydrží dlouho
Dobře drží
Dlouhá životnost
Reflexní pruh
Neprorazitelný, od doby co ho používám, ani jeden defekt. Vhodný na asfalt i do terénu.
Prostě dobrá guma pro všechny povrchy,zdá se krapet měkčí,tak uvidím kolik najede!