Plášť na kolo Recenze Schwalbe Eddy Current Rear 27,5" x 2,8"

Recenze Schwalbe Eddy Current Rear 27,5" x 2,8"

Náš první opravdový E-MTB specialista pro all mountain a enduro. Umožňuje nekompromisní jízdu do kopce, zvládá silné zrychlení stejně jako technickou jízdu na trailu. Za jeho masivní vzhled můžou stabilní bloky, vice gumy a velké šířky. Kombinací 29" na předním a 27, 5" na zadním kole získáš maximální výkon.

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

Nejlepší enduro pláště na trhu pro ebiky.

Registrovaný uživatel17. srpna 2021

Při sjezdech na tvrdém povrchu jde minimálně do smyku. Při vijezdech skoro nehrabe, vynikající grip. Snese nízké tlaky.

Po 200km zatim žádné...

Registrovaný uživatel24. února 2021

super vzorek silná pevná kvalitní guma celkem tiché na asfaltu i při 28 km/h obutí šlo celkem ztuha, ale dá se to skvěle drží tlak i po 3 týdnech

Mám je na HT e-bike: předek 29" zadek 27,5". Jezdím hlavně do lesa. Mám je krátce, ale bomba. Kameny, větve, kořeny žádný problém. Super drží na blátě, sněhu, zamrzlé hlíně. Hlavně v kopci nehrabou. Měl jsem dříve NOBBI NIC a tohle je jiná liga. Tyto gumy posunuly neskutečně možnosti blbnutí a bezpečnost. Vhodné i na drsnější trail (zatím jsem nezkoušel). Při mé váze 110 kg jezdím doporučené spodní tlaky - zadek 1,2 a předek 1,5. Super. Skvěle tlumí nerovnosti. Toto chybělo mému e-bike.

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Na e bike dobrá volba.