Helma na motorku Recenze Schuberth C4 Pro Carbon Delta White S

Recenze Schuberth C4 Pro Carbon Delta White S

Vyklápěcí přilba Schuberth C4 Pro Carbon v sobě kombinuje špičkové moderní technologie z Formule 1 s německou kvalitou. Její subtilní tvar, který jenom vzdáleně připomíná vyklápěčku, je výsledkem mnoha a mnoha hodin testování ve větrném tunelu. Přilba je při jízdě velmi směrově stabilní a netřepe se ani při vyšších rychlostech. Je první karbonou přilbou, která je připravená na komunikaci, což…

1 recenze

Jirka Deutsch13. října 2020

Váha, hlučnost, výhled, aerodynamika

Ventilace, polstr na čele, přijde mi, že jsou krátký uši polstru které se spojují na suhý zip pod řemínkem. - tento problém má 80% majitelů

Mám helmu C4 PRO carbon 1. sezonu cca 13 000km, motorka Advík 1250 Přilba je doopravdy tichá a lehká, je z ní opravdu skvělý výhled. Oproti všem ostatním výrobcům jsem vybral o číslo vetší velikost. Materiál interiéru je velmi příjemný, ale na čele v místě styku s pokožkou, přímo na hraně kde končí výplň chybí 3 mm a když se člověk zpotí, hrubý materiál hrozně dře. Interkom funguje.. Trošku horší basy a přebuzený dost zkresluje ale celkově je spolehlivý. Co mi vyloženě vadí je katastrofální větrání...!!! Je to bohužel daň za ticho, přilba je tak utěsněná, že z ní neodchází vzduch, chybí zadní odvod vzduchu. Stačí 24 stupňů a v přilbě přestává být příjemně, při 30 stupních se v uzavřené přilbě až dusím a nad 32 bych jí nejradši zahodil a nac-hcal do ní..