Soustruh Recenze Scheppach Vario DM 600

Recenze Scheppach Vario DM 600

Scheppach Vario DM 600 je skvělým pomocníkem pro ty, kdo rádi pracují se dřevem. Soustruh si snadno poradí i s obrobky o délce až 60 cm a průměru 25 cm. Stroj je konstruován tak, aby si zachoval co nejkompaktnější rozměry a nebyl problém ho umístit do každé dílny. Pro zvýšení tuhosti má stroj robustní vodící hliníkovou lištu a přípravu pro montáž k pracovnímu stolu, která dále výrazně zvýší…

Registrovaný uživatel30. září 2023

protoze vlastnim stroj teto znacky a sem snim spokojen produkt ma jednoduchou obsluhu a zabere malo mista pouzivam ho zatim malo zacvicuji se

mohli ste k nemu dodat dlata nedostatky sem zatim nezjistil protoze se teprve zaucuji

Registrovaný uživatel23. června 2022

Malý, skladný velmi dobrý pro amatérskou práci.

Byla by potřeba větší unášecí hlava - 80 mm je poměrně málo.

Jsem spokojený a mohu vřele doporučit.

Registrovaný uživatel31. října 2021

Měl jsem roky v provozu soustružnické příslušenství k vrtačce Narex. Už jsem měl opotřebované na obou stranách úchyty, takže jsem chtěl něco o málo lepšího, ale hobby (ne tedy žádný soustruh profi).. Po 10 hodinách provozu mi při utahování podpěry nožů praskla její objímka- poslal jsem reklamaci. Kromě toho mi z osičky padal knoflík ovládání rychlosti otáčení-musel jsem otvor vyložit PE folií.

Celkově na mě stroj dělá dojem, že má slabý motor a že se příliš nehodí na soustružení misek, kvúli čemuž jsem si ho hlavně pořídil.

Registrovaný uživatel2. září 2021

Pracuje tak, jak uvedeno v popisu, bez přehánění možnosti produktu

poměrně hlučný,ale to je zanedbatelné.

Jinak pro mé kutilské potřeby naprosto dostačující.Doporučuji pro potřeby,ke kterým je tento výrobek určen.

Registrovaný uživatel30. srpna 2021

Velikost Možnost plynulé regulace Cena Snad něco vydrží

Plynulá regulace je napětím, proto při malých otáčkách chybí výkon Podpěrka pro nástroje vypadá, že nebude mít dlouhou životnost

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

Variabilní otáčky