protoze vlastnim stroj teto znacky a sem snim spokojen produkt ma jednoduchou obsluhu a zabere malo mista pouzivam ho zatim malo zacvicuji se
mohli ste k nemu dodat dlata nedostatky sem zatim nezjistil protoze se teprve zaucuji

Malý, skladný velmi dobrý pro amatérskou práci.
Byla by potřeba větší unášecí hlava - 80 mm je poměrně málo.
Jsem spokojený a mohu vřele doporučit.
Měl jsem roky v provozu soustružnické příslušenství k vrtačce Narex. Už jsem měl opotřebované na obou stranách úchyty, takže jsem chtěl něco o málo lepšího, ale hobby (ne tedy žádný soustruh profi).. Po 10 hodinách provozu mi při utahování podpěry nožů praskla její objímka- poslal jsem reklamaci. Kromě toho mi z osičky padal knoflík ovládání rychlosti otáčení-musel jsem otvor vyložit PE folií.
Celkově na mě stroj dělá dojem, že má slabý motor a že se příliš nehodí na soustružení misek, kvúli čemuž jsem si ho hlavně pořídil.
Pracuje tak, jak uvedeno v popisu, bez přehánění možnosti produktu
poměrně hlučný,ale to je zanedbatelné.
Jinak pro mé kutilské potřeby naprosto dostačující.Doporučuji pro potřeby,ke kterým je tento výrobek určen.
Velikost
Možnost plynulé regulace
Cena
Snad něco vydrží
Plynulá regulace je napětím, proto při malých otáčkách chybí výkon
Podpěrka pro nástroje vypadá, že nebude mít dlouhou životnost
Variabilní otáčky