Opravdu velká sada za solidní peníze

Opravdu velká sada za solidní peníze
Kvalitní rozsáhlá sada v relativně kompaktním balení.
Kompletně vybavený kufr se vším nářadím na co si vzpomenete. Ráčny mají 72 zubů, tak že ideální pro pečlivou a jemnou práci. Nehrozí stržení šroubků.
Zatím nic neobjeveno.
Dobrý nákup za slušné peníze.
cena
počet dílů
bohužel ráčny jsou velmi slabé, respektive jejich vnitřnosti. Již jsem zlomil malou i velkou ráčnu, střední zatím drží jelikož jí moc nepoužívám
příště je lepší si připlatit
Obsáhlá sada nářadí pro situace kdy člověk neví kdy co bude v životě potřebovat.
Super,vše při ruce
Top kvalita ,atipické druhy bitů,vše pohromadě v jednom kufříku
Vše vypadá masivně.
Za ty peníze co víc chtít
Sada bitů mi hned při prvním kontaktu s vodou začíná chtít rez, ostatní je v pořádku
Výbava super,za ty peníze asi lepší nekoupíte.
Možná lepší ráčný.ale za ty love paráda.
Super kufr doporučuji.
Mnoho druhů nářadí za příznivou cenu. Vše přehledně uloženo. Budu používat téměř denně.
Mohu jenom doporučit.
Obsahuje všechny prvky, které jsem potřeboval a ve výborné kvalitě za velmi dobrou cenu.
kompletní sada
dobrá cena
je to dárek
Dobrá věc Gola všecko je kvalitní materiál a dobře se pracuje golou.
Moc a moc spokojeni dobre se sní pracuje a dost věcích v gole moc spokojeni Martin
Velká gola, kde je vše. Materiál chrom vanadium a tvrdé bity. Oproti jedné Polské gole kvalita. Proto jsem vsadil na Němce. Ještě jsem nezkoušel stranové klíče, ty ale vypadají také kvalitně. Je to super hobby nářadí.