je modrá
Produkt přišel v promaštěném stavu zabalený v igelitu - z toho usuzuji, že byl někým již zkoušen. Přesto jsem se pokoušel zprovoznit jej dle návodu - a nic. Vůbec nenastartoval.
Jen problémy.

Elektrocentrála Scheppach SG 2000 je vhodná pro méně náročné použití, kde oceníte kompaktnost a nízkou hmotnost. Invertorová technologie zajišťuje stabilní napětí, ale hlučnost a nekompatibilita zásuvek s českými standardy mohou být pro některé uživatele omezující. Doporučeno pro ty, kteří hledají základní řešení s ohledem na cenu.
je modrá
Jen problémy.
Nezapomeňte před prvním spuštěním na sytič a vypnout ECO režim. Jinak budete hned na začátku hrozně nadávat. :-)
lehký, stabilní napětí, dostačující výkon, snadná obsluha
větší hlučnost, nešikovné plnění oleje
rozhodně doporučuji
Regulace výkonu
Zvládne i start 1kW motoru domácí vodárny
Nízká spotřeba
Spokojenost
Koupil bych jí znovu
centrála dobrá
Když je výrobek prodáván v česku, tak výstupy pro kabely by měly odpovídat českým podmínkám. Výstupy jsou dle německých zvyklostí.
hmotnost
hlucnost
Ticha
lehka
plni ucel
Nepasuje klasicka ceska zasuvka musi byt ta euro s ochranym vodicem na vrchu a spodu nema kolik jedna k centrale zdarma
Bacha nedodavaji olej do motoru klidne mohla byt o 50kc drazsi a olej v cene je ho potreba 0.4l i prodejce ho mohl dodavat k centrale
Jedna z nejlevnejsich invertorovych central
Skutečná hlučnost je 95 db. Viz štítek na přístroji.
poměr dobrý výkon a cena
podle návodu -nabídky
hlučnější než jsem předpokládal
Vzhled, kompaktnost, relativně nízká hlučnost, nízká hmotnost, invertor
Pro pohon zahradního čerpadla (cca 1 kW) bohužel nízký výkon, ale to je věc výběru silnějšího generátoru.