Stolní pila Recenze Scheppach HS 111

Recenze Scheppach HS 111

Stolová pila HS 111 je vrcholným modelem ve třídě kompaktních stolových pil, která vás ohromí svými parametry. Najde své místo v domácí dílně i jako lehká a výkonná pila pro potřeby řemeslníků. Díky velmi silnému motoru o výkonu 2200 W můžete na pile provádět všechny obvyklé druhy jednoduchých i složených řezů, TCT kotouč o průměru 254 mm má tvrzené zuby a maximální prořez má skvělou hodnotu 85…

Registrovaný uživatel17. července 2021

Vynikající výkon motoru, výborné zpracování všech komponentů pily,velmi příznivá cena za tento výrobek a na závěr bych pouze dodal, že práce s tímto produktem je nanejvýš pohodlná.

Zatím se nic nevyskytlo.

Výrobek HS 111 nelze jinak,než bez nejmenších výčitek svědomí doporučit.

Registrovaný uživatel9. června 2021

Dobrý výkon, poměrně robustní a stabilní.

Problém s aretací náklonu pily pro šikmé řezy - pila se uvolňuje - byla nutno dodatečně fixovat. Také na zapínání je třeba si zvyknout, ale to asi není problém

V poměru cena vs. výkon a provedení doporučuji.

Registrovaný uživatel7. června 2021

Výkonný motor, rychlé nastavení pro řezání ,plně doporučuji

Ondrej17. dubna 2021

Potřeboval jsem ji vynést po schodech docela vysoko tak oceňuji váhu jen asi 30 kg, velký nastavitelný stůl metr na metr, ikdyž je to samý plech a plast tak sestavená drží pevně, příložník i ten úhlový můžete dát z leva nebo z prava, dobře vymyšlené odsávání pilin, funguje perfektně

Trošku jsem musel upravit 2 držáky nastavitelných části stolu aby byl rovný, trochu mi schází aretace na vysouvání kotouče, ale asi není třeba, nepodařilo se mi povolit kotouč těmi klíči které přišli s pilou, co mě asi celkem vadilo bylo jak se k té zabalené pile chovají přepravci po rozbalení byl prasklý polystyrenový obal tak to někomu muselo spadnout, pile se nic vážného nestalo

Za ty peníze dobrý nákup