pro kutila vyhovuje

pro kutila vyhovuje
Za tu cenu vynikající a když se o to člověk dobře stará ,myslím ,že to i dlouho vydrží , snad neodejde guma na podávacím válci .
Chybí mi velký červený vypínač , neustále hledat to minituarní O tlačítko , není moc pohodlné a ani bezpečné , taky jsem vyztužil a zajistil vodíci pravítko
Velkou hoblovku mám ve stodole ,tady tu malou mám v mé domaci dilně ve sklepě a na takové malé věci mi naprosto vyhovuje ,nemusím pořád běhat s každou blbostí na velký stroj.Používám jen pro své kutilství , pro domácnost , hračky dětem atd .
Super cena
Dobré na to všem je že je návod na odmontovaní konstrukčních prvku které jsou určeny pouze pro přepravu
ještě jsem to nerozbalil ale četl jsem návod na použití Čeká se na teplejší počasí
Pro hobby kutila dostačující. Zatím vyzkoušeno jednou a spokojenost, pouze jsem dokoupil odsávání, rychle se ucpává a je nutné čistit.
Poměr cena výkon. Pro hobby ideální.
-cenová dostupnost
-vzhledem k váze dobrá manipulace
-dostačující pro kutily
- špatné kontakty na vypínači
- po cca 10hod práce zadřené ložisko válce
- hoblovací stoly nejsou rovnoběžné
- povolují se nože na válci
Šla do kontejneru!
Na drobnou praci velice dobra
Po ohoblování asi 10ti desek zcela tupé - nepoužitelné nože, posekaný válec který poškozuje hoblovanou desku.
Ještě nemám stroj vyzkoušený, pouze jsem zkontroloval dotažení šroubů, promazal jsem převody atd. Vypadá to, že je vše v pořádku a pro mé účely dostačující. Uvidíme.
Pro běžné použití dostatečné.
Nutnost přehazovat odsávání, jak pro hoblování tak i pro protahování. Bez toho nefunguje.
Celkem dobrý stroj.
stroj potřebuji na občasné nárazové kutilské práce, při prvním odzkoušení fungoval podle mých představ, byl kvalitně zabalen, snadné sestavení podle návodu, je relativně lehký takže lze přenášet, nízká hladina hluku při práci, dobrý poměr cena/kvalita práce.
Se strojem jsem spokojen.
spokojenost, jen jsme měli koupit větší.
Dobrá mašinka pro drobné práce. Byla spokojenost
Přetržený hnací řemen válce. čekám na něj už druhý měsíc a prý není v republice žádný ... smutný
Už bych si ji nekoupil.. A to díky absanci atypických náhradních dílů ...
Na základě kladných recenzí. Super pracant.
Demontáž a montáž pravítka hoblovky.
Super cena výkon.
Protah desky mazal,tak jsem tam přišrouboval nerez plech
Je na malé obrábění dobrý.Říkám tomu:zahradní hoblík.
Zatím nic,ale čas ukáže.
Zeptejte se za rok.
Dobrá cena, udělá co má
- nerovnost na začátku a konci prkna
- je nutné odsávání
Příjemná práce
Nutné odsávání hoblin.
Výběr na základě reklamy, zařízení splňuje mé předpoklady, používání v rámci
"koníčka" - práce se dřevem