Hoblovka Recenze Scheppach HMS 850

Recenze Scheppach HMS 850

Hoblovka s protahem Scheppach HMS 850 je multifunkční zařízení na hoblování i protahování dřevěných latí a hranolů do rozměru 204 × 120 mm. Robustní konstrukce a silný motor zajišťují dostatečnou práci v domácím prostředí. Klíčové vlastnosti - pro hranoly o rozměrech 204 × 120 mm - elektromotor s příkonem 1250 W - dva nože z HSS - stabilní konstrukce - magnetický vypínač - hmotnost 25…

Pes.jaroslav14. dubna 2025

pro kutila vyhovuje

ropys20. března 2025

Za tu cenu vynikající a když se o to člověk dobře stará ,myslím ,že to i dlouho vydrží , snad neodejde guma na podávacím válci .

Chybí mi velký červený vypínač , neustále hledat to minituarní O tlačítko , není moc pohodlné a ani bezpečné , taky jsem vyztužil a zajistil vodíci pravítko

Velkou hoblovku mám ve stodole ,tady tu malou mám v mé domaci dilně ve sklepě a na takové malé věci mi naprosto vyhovuje ,nemusím pořád běhat s každou blbostí na velký stroj.Používám jen pro své kutilství , pro domácnost , hračky dětem atd .

podzimkovi.h27313. března 2025

Super cena

Kombody18. února 2025

Dobré na to všem je že je návod na odmontovaní konstrukčních prvku které jsou určeny pouze pro přepravu

ještě jsem to nerozbalil ale četl jsem návod na použití Čeká se na teplejší počasí

Registrovaný uživatel21. srpna 2024

Pro hobby kutila dostačující. Zatím vyzkoušeno jednou a spokojenost, pouze jsem dokoupil odsávání, rychle se ucpává a je nutné čistit.

vladmirlhota2. dubna 2024

Poměr cena výkon. Pro hobby ideální.

Stanislav Berkovec5. února 2024

-cenová dostupnost -vzhledem k váze dobrá manipulace -dostačující pro kutily

- špatné kontakty na vypínači - po cca 10hod práce zadřené ložisko válce - hoblovací stoly nejsou rovnoběžné - povolují se nože na válci

Šla do kontejneru!

karel.1957kno31. prosince 2023

Na drobnou praci velice dobra

Registrovaný uživatel9. října 2023

Po ohoblování asi 10ti desek zcela tupé - nepoužitelné nože, posekaný válec který poškozuje hoblovanou desku.

Registrovaný uživatel22. září 2023

Ještě nemám stroj vyzkoušený, pouze jsem zkontroloval dotažení šroubů, promazal jsem převody atd. Vypadá to, že je vše v pořádku a pro mé účely dostačující. Uvidíme.

Registrovaný uživatel18. září 2023

Pro běžné použití dostatečné.

Nutnost přehazovat odsávání, jak pro hoblování tak i pro protahování. Bez toho nefunguje.

Celkem dobrý stroj.

Registrovaný uživatel20. srpna 2023

stroj potřebuji na občasné nárazové kutilské práce, při prvním odzkoušení fungoval podle mých představ, byl kvalitně zabalen, snadné sestavení podle návodu, je relativně lehký takže lze přenášet, nízká hladina hluku při práci, dobrý poměr cena/kvalita práce.

Se strojem jsem spokojen.

Registrovaný uživatel11. srpna 2023

spokojenost, jen jsme měli koupit větší.

Registrovaný uživatel27. června 2023

Dobrá mašinka pro drobné práce. Byla spokojenost

Přetržený hnací řemen válce. čekám na něj už druhý měsíc a prý není v republice žádný ... smutný

Už bych si ji nekoupil.. A to díky absanci atypických náhradních dílů ...

Registrovaný uživatel21. června 2023

Na základě kladných recenzí. Super pracant.

Demontáž a montáž pravítka hoblovky.

Super cena výkon.

Registrovaný uživatel17. června 2023

Protah desky mazal,tak jsem tam přišrouboval nerez plech

Registrovaný uživatel6. května 2023

Je na malé obrábění dobrý.Říkám tomu:zahradní hoblík.

Zatím nic,ale čas ukáže.

Zeptejte se za rok.

Registrovaný uživatel3. dubna 2023

Dobrá cena, udělá co má

- nerovnost na začátku a konci prkna - je nutné odsávání

Příjemná práce

Registrovaný uživatel21. ledna 2023

Nutné odsávání hoblin.

Registrovaný uživatel23. prosince 2022

Výběr na základě reklamy, zařízení splňuje mé předpoklady, používání v rámci "koníčka" - práce se dřevem