Pokosová pila Recenze Scheppach HM 254 SPX 5901222901 + 2x kotouč

Recenze Scheppach HM 254 SPX 5901222901 + 2x kotouč

Pokosová pila Scheppach HM 254 SPX 5901222901 je výborným pomocníkem doma, v dílně, na chalupě i na stavbě. Používá se pro přesné řezání tvrdých i měkkých druhů dřeva, dřevěných profilů i plastů. Je vyrobena z velmi pevné, ale lehké slitiny hliníku, takže se s ní snadno manipuluje. Disponuje kotoučem o průměru 254 mm, laserem a odsávacím vakem.

stanr-dol20. listopadu 2024

Manipulace

Mohly být instalovány tlumiče místo pera, které by zpomalily zvedání pily. Stupnice pro nastavení úhlů by mohla být lépe viditelná.

martinfiury24. června 2024

Pěkná, i bez návodu intuitivně nastavitelná, dostačující výkon i otáčky na domácí kutilství (SPX => 2200 W, otáčky jsem nestihl spočítat),možnost rektifikací v každém směru + úpravy polohy laseru, nový kotouč (s méně zuby) řeže rychle a čistě, uvidíme, co vydrží :-)

Nevím, jestli je možné, aby byla pila zaprášená v originálním balení a nebo mi dali vystavený kus, nicméně funguje dobře. Hned z výroby řezala křivě, ani jsem nemohl doříznout testovací trámek (rektifikace hloubky řezu), ale stačila chvilka štelování a vše je perfektní. Doporučuji! Na domácí použití stačí a za ty peníze je robustnější, než jsem čekal.

motouz6423. května 2024

Pro hobby výborný poměr ceny a výkonu. Dva nože, jeden pro jemnější řez.

Popis a použití jednotlivých částí produktu.

Registrovaný uživatel20. července 2023

Jsem naprosto spokojený. Přesná, čistý řez. Laser funguje pěkně. Celkem lehká

Chybí soft start. Ale za ty peníze co bych nechtěl

Registrovaný uživatel13. května 2023

Supeer, byl to dárek a velká spokojenost.Mohu doporučit

Registrovaný uživatel2. února 2023

Rozbalím a vyzkouším v dubnu až na chalupě.