Recenze Scheppach HL 450

Štípačka dříví Scheppach HL 450 se prokáže jako skvělý pomocník na chalupě nebo v rodinném domku s krbem. Nalezne uplatnění všude, kde se pracuje se dřevem. Za hodinu zvládne naštípat až 100 špalků dřeva se šířkou 25 - 37 cm. Štípačka pracuje tiše a bezpečně.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Štípačka Scheppach HL 450 je spolehlivý a silný pomocník pro domácí štípání dřeva, který zvládá i tvrdé dřevo. Její nízká hmotnost usnadňuje manipulaci, ale nízká konstrukce vyžaduje podstavec pro pohodlnou práci. Drobné konstrukční nedostatky lze snadno vyřešit úpravou.

• Silný výkon při štípání dřeva
  • Jednoduchá obsluha
  • Snadno se přemístí
  • Vynikající pomocník pro domácí použití
  • Dobrý poměr cena/výkon
  • Vyšší váha
  • Chybí spouštění pedálem
  • Špatně řešená zarážka na zmenšení délky posunu
  • Nízká konstrukce vyžaduje podstavec pro pohodlnou práci

Registrovaný uživatel16. ledna 2021

vynikající pomocník

vmudra8. listopadu 2020

Se štípačkou Scheppach HL 450 jsem zatím naštípal něco přes kubík dřeva. Jednalo se převážně o polena smrkového dřeva o průměru do ale i nad 25 cm. Štípačka tento úkol lehce zvládla. Zkoušel jsem i polena z tvrdého dřeva, ale i to nebyl problém. Přikoupil jsem i křížový klín, který práci ještě urychlí. Štípačku jsem měl postavenou na pevné dřevěné stolici, protože tak jak je dodaná je hodně nízká a práce na ní u země by byla příliš namáhavá. Přemístění HL 450 je velice snadné vzhledem k její nízké váze.

Scheppach HL 450 doporučuji. Jsem velice spokojen.

Registrovaný uživatel16. ledna 2020

snadno se přemístí

chybí spouštění pedálem,nejsou volné ruce k přidržení špalku

Registrovaný uživatel15. listopadu 2019

Normální štípačka.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2019

Jednoduchá obsluha

Vyšší váha

Registrovaný uživatel24. října 2019

Dobrý výkon za slušnou cenu

Špatně řešená zarážka na zmenšení délky posunu(jinak dobrý nápad). Stačí výměna šroubu osazeného do křídlové matky z plastu za imbus .

Kvalitní stroj , doporučuji k nákupu.

Registrovaný uživatel30. září 2019

Silný, spolehlivý

Registrovaný uživatel23. září 2019

Malý a silný pomocník na zahradu a chatu.

Cena výkon pro domácí použití solidní.