Vysokotlaký čistič Recenze Scheppach HCE 2600

Recenze Scheppach HCE 2600

Vysokotlaký čistič Scheppach HCE 2600 je vysoce výkonný nástroj, který je ideální pro širokou škálu úklidových prací. Tento čistič je vybaven elektrickým pohonem. Čistič může dosáhnout maximálního tlaku 180 barů. Tento vysoký tlak je důležitý pro efektivní čištění i těch nejnáročnějších povrchů.

irc.cz24. srpna 2025

Fouká to vodu

Furt u toho musím stát.

Za mě super

Luděk Mlčoch24. listopadu 2024

Tlak

Bohužel wapka je neskutečně poruchová. Objednal jsem ji na mytí osobního auta. Po dvou použití wapka bez výkonu. Odeslal jsem ji na servis a opravena. Po dalších třech mytí vozidla cca 10 miinut opět porouchaná.

Registrovaný uživatel28. července 2024

Původní myčka z maloobchodního řetězce vydržela necelé 2 roky občasného používání. Na základě recenzí jsem se rozhodl pro německou myčku Scheppach HCE 2600. Pro hobby využití stále ještě přijatelná cena, vyšší výkon a jednoduchá konstrukce (bez navijáku hadice a pod). Zatím vyzkoušeno na omítce domu a zámkové dlažbě a spokojenost. Za mne výkon naprosto dostačující, zejména rotační tryska ukrajuje špínu před očima.

Zatím nic, ale použito jen krátce na vyzkoušení, tak věřím, že vše bude OK.

Registrovaný uživatel27. července 2024

Skvělá wapka...zámková dlažba jako nová...opravdu za pár peněz silná wapka...spokojenost maximální.

hronov1231. července 2024

snad dobré , zatím použito jen pětkrát

pěnu to bere jen při použití "pistole" pro čištění chodníků ( s kartáčem )

kral.bakov13. června 2024

Špatně trysky