používá často, pracuje jak má
v popisu se píše nasáváni ze sudu, ale v dodávce není sací hadice, musí se doobědnat
pracuje dobře

používá často, pracuje jak má
pracuje dobře
výborný pomocník, snadná obsluha
To co jsem potřeboval, tento výrobek splňuje na 100%. A doplňky, které jsou součástí, paráda.O ceně mluvit nemusím.
1 zkouška funguje dobře ,hodně příslušenství
má krtka
buben na hadici
Vrátil jsem jej, vůbec nefungoval a technik který by jej prý opravil byl na dovolené. Neseriozní- nevyzkoušené.Reklamace sice uznána ale já potřeboval fukční . radímnekupovat koupíl jsem Hecht!!!
Lehká, funkční, spousta příslušenství. Napěňování saponátu funguje dobře. Tlak se mi zdá menší než je inzerováno výrobcem (v porovnání se 150bar Kärcher).
Naviják na hadici, je jen naviják. Bez možnosti odvíjení při chodu stroje. Jestli si to chcete pořídit kvůli očekávané funkci, že to bude jako buben se zahradní hadicí, tak sorry - je to opravdu jen na "uložení" odpojené hadice.
Slušná cena, slušný výkon, slušná výbava. Spokojenost, pro domácí využití super.
Bohaté příslušenství, dlouhá tlaková hadice.
Naviják na hadici úplně k ničemu! Hadici na něj nelze navinout, hadice je dost tuhá a navíjecí buben je malého průměru, takže navinete pár závitů a konec....
Nádržka na saponát se rychle vyprázdní, zkoušel jsem neředěný i ředěný saponát, ale se stejným výsledkem.
Tlakovou myčku i přes nějaké nedostatky výše popsané doporučuji.
Bohaté příslušenství (dokonce i adapter na Karcher).
Dlouhá tlaková hadice.
Ve srovnání s konkurencí dobrá wapka za slušnou cenu.
Buben na tlakovou hadici je možný používat pouze po rozpojení hadice - postrádá smysl.