Zemní vrták Recenze Scheppach EB 2000

Recenze Scheppach EB 2000

Pokud chcete postavit plot, ohradu, základy pro zahradní domek nebo třeba vysázet větší množství stromků, můžete si velmi usnadnit práci použitím půdního vrtáku. Není problém zkrátit dobu hloubení děr až o 80 % a ušetřit si tak i spoustu zbytečného úsilí. Stroj se dodává včetně 3 půdních vrtáků o průměru 100, 150 a 200 mm. Správný nástroj by pro vás mohl být model EB 2000.

pepca039917. září 2025

S vrtáním v rozumných podmínkách není problém.

martin-jirsa14. června 2024

Výkonný stroj. Cena.

jirka.robotka21. dubna 2024

Velmi dobrá firma - mám i jiné jejich produkty. Zatím funguje velmi dobře - dobře se startuje. Používám občas k sázení stromků a zavrtání kůlů oplocenky

bbeg20. dubna 2024

Ihned po vybalení a zprovoznění bezvadně chytil, nastartoval, šlape a vrtá jak má

zatím se nic neprojevilo

lubos.sadsky11. dubna 2024

dobrá cena, 3 vrtáky. Startuje napoprvé, spokojenost

bohužel jsme narazily na skálu a jeden vrták jsme ohnuly. Budeme objednávat další pr.15cm.

doporučuji i přes problém s vrtákem, podle mě to bude u všech vrtáků konkurencí stejné. Stroj je ale silný a běží perfektně.

Registrovaný uživatel17. března 2023

Příznivá cena, dobrá kvalita, funkčnost.