Funkční
Zboží přišlo nekompletní, chyběli filtry ale to bude spíše obchodem, doporučuji před nákupem kouknout na recenze obchodu, kde řeší reklamace ,to Svářečky-obchod určitě není.

Funkční
Pracuje zatím spolehlivě .
Splňuje požadavky, vysoký saci vykon
Žádná redukce nepasuje na hoblovku Scheppach 1070
Pracuje jak má
Skladný, lehký na manipulaci
Skladný, levný, dobře saje
Hlučný, často se zanáší filtr
Má velký tah.
Rychle se ucpává filtr .
Sem spokojen
velká nádoba
hluk a nemá oklep filtru
Odsává až do max naplnění.Redukce variabilní.
Během práce se vypínal. Příčinou byly studené spoje v zapínacím tlačítku. Stačilo je opravit pájkou.
Po opravě tlačítka funguje výborně.
Snadná manipulace. Výhoda různých průměrů koncovek.
funguje tak asi na úrovni hobby
dost hlučný, dal jsem na recenzi že je tichý ale to platí pouze pokud není zapnut.
Až mu udělám hrobeček, koupím jiný ale určitě ne stejný. Aby dobře táhnul, nesmí se 100průměr vzdalovat déle jak 50cm od požadovaného odsávání. Jinak jako lux dobrý :-)
Svou velikostí se hodí do malé dílny a svým výkonem je zcela postačující. Také nádoby na piliny a hobliny je dost velká a nemusí se často vysypávat. Samozřejmě je rozdíl např. hoblovat 10 nebo 30 desek . Je to prostě odsávání pro kutily.
Při nasazení redukcí se podtlakem smrští hadice , ale není to zápor ,jen si na to člověk musí zvyknout.
Dobré odsávání pro kutily .
Dobrý vykon
Mohla by být delší hadice
snadná montáž
vysoký výkon
dobrá cena
mohu jenom doporučit
Výkonný, hodně redukcí, přijatelná cena
Splnil všechny požadavky
cena, výkon
odsávací hadice má výstuhu ve tvaru X a bohužel tam zůstává malé množství hoblin.
Pomer cena vykon
Po par hodinach pouzivani se urvaly dratky u motoru, jelikoz motor vypadl ze sve pozice, coz se divim, Scheeppach je dobra znacka, ale tenhle kus se nepovedl.
Opraveno svepomoci, pripajene dratky napevno a odsavac bezi
Az na vadu, viz vyse, kterou jsem zvladl opravit, dobry stroj
Sací výkon předčil očekávání
Trochu větší hlučnost.
síla sání, kvalitní výrobek, celkem tichý
s výrtobkem jsem velmi spokojený!!