Vysavač na popel Recenze Scheppach ACM 18

Recenze Scheppach ACM 18

Vysavač na popel Scheppach ACM 18 je velmi praktický pomocník, díky kterému můžete rychle a čistě vysát chladný popel nebo saze z komínů, krbů, kamen či grilů. Samozřejmě můžete jeho využití libovolně rozšířit i na vysávání jiných nečistot, jako jsou například dřevěné piliny, hrubší nečistoty v dílně či automobilu apod. Vysavač je vybaven vlastním silným motorem 1200 W, nasávací hadicí s…

grep6513. února 2025

- na uvedený výkon prostě málo saje - neustále signalizuje zanesený filtr (což souvisí s předchozím bodem) a po vyčištění filtru je během chvilky zase zanesený

Mám průmyslový vysavač o stejném výkonu (od jiné firmy), kterým vysávám piliny, písek, vodu a všechno možné a ten prostě vysává jak má. Ale tento ACM 18 je k ničemu. Jsem z něj zklamaný a jednoznačně nedoporučuji.

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

saje jako čert vlastníme i štípač dřeva této značky a je skvělý

fa Stipach má důvěru

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Až překvapivě dobrý sací výkon.Používám jako odsávání při broušení na polohovací brusce a funguje moc dobře.

Čištění filtru je potřeba po práci vždy nezanedbat!Pokud se na to vykašlete,tak nečekejte,že bude sát jak má.

Za ty peníze vynikající volba alespoň pro ty účely na jaké jsem si pořídil já.Vše ostatní se dá při troše šikovnosti upravit a dovymyslet,aby bylo multifunční.