Vydrží.

Vydrží.
Kvalita
Nic jiného nekupuji.Dojdou koupím znova.
Pět hvězdiček stačí - cena
Jednoduchá montáž a životnost
dobre funguje
Velice kvalitní zpracování, skvělý design.
Žádných jsem si nevšiml.
výrobek zatím funguje na jedničku zas tak dlouho ho nemáme nainstalován .Doufam ,že bude dlouho sloužit
Schell jsou kvalitní ventily, navíc v pěkném designu.
Profesionální řemeslné zpracování.
Vyzkoušená trvanlivost.
jiný jsem nesehnal !
kvalitní
příležitostně
Nechal jsem si ho doporučit prodavačem, nechtěl jsem nejlevnější, ale spolehlivý.
Není to prostý kohout, je to ventil. Je dlouhodobě funkční, bezpečně zavírá, nezarůstá.
Jak často ho používám? Právě moc často ho nepoužívám, není to třeba. I po několikaletém otevření, protože ho mám předřazen splachovači na WC, jsem ventil před čištěním systému snadno uzavřel, jako by byl nový.
Nemám záporné zkušenosti
Vřele všem doporučuji jeho zakoupení.
A mohu-li ještě něco dodat, pak asi to, že se rozhodně vyplatí veškeré laciné "roháčky" v domě nahradit právě tímto ventilem dříve, než se dostanete do svízelné situace, kdy vám někde něco povolí, praskne, budete potřebovat přívod vody rychle a snadno uzavřít a ono to nepůjde. Možná preventivně utratíte "pár" korun, ale možná tak předejdete ztrátám na majetku daleko vyšším. Je to na každém z vás...